Miketić: Ušao sam iz komforne zone u blato srpske politike – dan posle izbora podneću tužbe

Ostavite komentar


  1. Podrska. Miketic je daleko bolji kandidat za gradonacelnika od onog za koga cu glasati. Al zapusicu nos i glasati, zbog promena u Beogradu.
    Zelim da vidim Miketica u politici i nakon ovih izbora, ne povlaciti se pred kriminalom i ucenama.

  2. Vaša odluka da se „povučete“ je moralna ali politički nekorektna! Zar ste poljuljani bezprizornim dešavanjima „političkih gromada“ u javnosti, xax pa znate li šta se dešava u svim tim prostorima sa „duplim“ vratima…

  3. „Pitajte me sta hocete, ja cu pricati sta ja zelim“ – majstore, sram njih bilo sto pustaju intimu, nego sta se sve nalazi na tom snimku? Vi tvrdite da ste bolji od njih, ali nesto me niste ubedili…

  4. ovo je uobičajen način borbe protiv političkih protivnika. Najpre gledaju gde mogu da ih diskvalifikuju.

  5. Isus je rekao “ ko je bez greha ,neka prvi baci kamen“ i niko nije bacio kamen.

  6. To im i jeste bio cilj, mislim da je sve trebalo potvrditi kao što je i uradio, ali ne odustati, nikako

  7. Postovani ne znam ni vas ni stranku koju zastupate,ali mislim da niste trebali ustuknuti cime se oni sve bave vasa privatnost je nista i samo je vasa. Podrska isterajte do kraja.

  8. Umesto komentara, proverite vaše poštanske sandučiće.Možda se u njima nalaze birački listići , koji ne pripadaju vašoj porodici?Srećno!

  9. Jedino su mi vazni ciljevi za koje se borite a sta radite u slobodno vreme me uopste ne zanima.Mislim da je greska povuci vas iz kampanje i ovo sto se desava moze samo da vam bude veliki plus.Bar ja tako mislim i vodim se onim „Ko o cemu k…. o postenju“.

  10. Po komentarima se jasno vidi da je kod nekih pravda selektivna. Da je reč o vladajućem političaru, ti isti bi ga razapeli i provukli kroz blago. Pogotovo jer takve građani plaćaju da rade a ne da se drogiraju i bludniče naokolo. Zbog takvih duplih standarda u opoziciji, isti ne mogu ni pobediti.

  11. Znam da je politika ove vlasti prljava ali koga je ugrozio covek snimajuci sebe i zenu ili prostitutku?Mozda mnogi vezuju zene za radijator to im fetis pa sta nas to briga???Drugo novac je njegov tj.njegova plata!!!Gde se ovaj narod ,,gubi“????

  12. Pa koje ovde normalan.
    Oženjen čovek,dvoje dece. Koristi drogu i prostitutku.On treba svojoj deci da bude uzor. I još ga podržavate. Ako će buduća vlast sa bude takva,onda je bolje da Srbije nestane.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.