Milenković: Izbori u ovakvoj situaciji potpuno besmisleni

Ostavite komentar


  1. slazem se, kada znate da vas sve ukupno jedva ima 5% naravno da su besmisleni…

    1. Potpuno ispravni stavovi o SPC. (vazda su se njeni članovi brinuli samo o svojim feudima i uvećavanjem moći gde god su se našli) Eksploatatorska firma na nivou kapitalističkih korporacija koje dobro posluju od neplaćanja poreza i sirotinje radnika/vernika.

      1. Sta ima Rale M.da prica o svim ovim izmisljenim aferama?Narod treba to da vidi koji glasa,jel sam R.M.ima 1 glas,Ne moze od opozicije da bude nista kada je glumci vode i glumetaju opoziciju.

    2. Bojkot izbora je naravno zbog ovoga što ste napisali, ali treba sagledati celu izjavu, izbori i SPC su deo istog problema.

    3. 80% je funkcionalno nepismeno. Ko će njima objasniti jednačinu s dve nepoznate,kad im je i proširena rečenica nedokučiva

      1. Rale potpuno u pravu. Pogotovo o stanju informativnog dela medija gde se pretvorilo u rijaliti sa puno ruznih reci o politickim oponentima i to sa vrha vlasti, onih koji bi trebali da stisavaju strasti jer oni koji su na vlasti snose i najvecu odgovornost.

      2. U ovoj drzavi je veciti problem sto svi mi znamo sve.Niko ne radi svoj poso za ono sto se skolovao.Nema ovde boljitka dok se ne pistave ljydi od znanja na svoja mesta.

  2. Voleo bi Vučić da vidi šorku po ulicama. To bi za njega bila potpuna ekstaza kada zna da mu ni 5.000.000 duša ne mogu niśta.

    1. Draganče dal’ si siguran u to što si napisao?

  3. Gledao i slusao ovog gospodina. Cinik i urodjeni negativac. Mislim u svojim stavovima. Kada je covek nezadovoljan sobom, najcesce trazi uzroke u drugima. U sistemu, u politicarima na vlasti, u komsijama, u roditeljima u ljudima koji mu „oduzimaju“ posao i novac a dosli su ko zna odakle itd.itd. Mislim da ovakvi kriticari vlasti samo doprinose njenom jacanju.

      1. Pa, vidite, za mene nije. Car careva je Bog a, ovaj gospodin je prilicno prizenam u svojim osecanjima. Naravno, neka je ziv i zdrav, covek ima prava da bude kakav god hoce. Priznajem, ne znam sta Vam znaci, „A vi kakote“?! Mozda je to neki izraz iz riznice „novogovora“ koji ja nikako da „ukapiram“. Priznajem, pregazilo me je vreme.

        1. Đe si zoranče zaostali? Počeli tvoje tastaturno name da koriste drugi pa ti se brat eks uplašio. Ovo jeste prevoženi zabludeli zoranče, eks može da odahne a i ljubišga.

    1. Ako je neko negativan, ciničan i ljigav to si ti. Ponašaš se kao lajavi krelac, svugde te ima, komentarišeš i držiš moralne pridike pametnijima od sebe.
      Oladi malo Zorane Kneževiću bar do posle izbora i svoje „umne“ komentare šalji u informeru, alo. politici, novostima…malo li je.

      1. Knežević ima blistave komentare za razliku od mnogih pa i vas … Sve je tačno rekao i baš šteta za vas što niste razumeli .

      2. Eto, Vi ste ocigledni primer kako moje „moralne pridike“ nisu uticale na Vasu nemoralnost u kojoj cvrsto opstajete. Ne znam zasto Vi, potcenjujuci „Informer“, pokusavate da i od ovog dnevnog lista napravite nesto slicno? Sta bi Vasa opaska trebala da znaci? Da „Danas“ citaju umne i prosvecene glave, kakav ste Vi, na primer.

  4. „Ovaj život je besmislen“ reče suicidni pesimista,prebaci konopac preko grede i okonča ga. Možda je on svoj život video tako i tako odlučio.Ja svoj vidim sasvim drugačije,pa ću drugačije i odlučiti.
    Naravno izbori su smisleni makar iz razloga što Ustav nalaže da budu održani. Nemojte reći da Ustav nije Sveto pismo,Ustav jeste sveto pismo sve dok bude na snazi takav kakav je. Borimo li se mi za poštovanje pravila ili „može ovako,može onako“.

  5. Naravno da su izbori besmisleni dok se ne uvede normalan sistem u državi.Ovako,šetati penzionere autobusima po Srbiji kao tobože podrška SNS-u a u pitanju su ljudi koji jedino tako mogu da izađu iz svojih sela da Vučićevim karavanom vide malo sveta i pojedu nešto jer su gladni.

  6. Imamo 2 strane ISTE medalje. Za koga glasati? Ako ne glsam, smatraće se bojktom AV a ne bojkotom svih. Jedina je sreća blokada medija…zamisli jos da slusam tu horor kakofoniju. Dovoljno sto samo vidim lica u skupstini rs…auuh ono zene ono ljudi…bolje fizicki izgledaju i imaju veci iQ pacijenti neurologije na Klinickom.

Ostavite komentar


Politika

Koalicija "Biramo Niš" predala izbornu listu za lokalne izbore 7

Koalicija „Biramo Niš“ predala izbornu listu za lokalne izbore

Koalicija "Biramo Niš" predala je noćas Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške za listu "Biramo Niš - Đorđe Stanković"Izborna lista "Biramo Niš" na kojoj su Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zeleno-levi front i Pokret slobodnih građana, kao i građanski i aktivisti stranaka koje inače u Beogradu ne učestvuju na gradskim i lokalnim izborima, predala je preko 1.300 potpisa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.