Milivojević: Nisam pozivao na ubistvo Vučićevog sina i brata 1Foto: FoNet/ Božana Pavlica

Srđan Milivojević , poslanik Demokratske stranke negira za Danas da je on pozivao na ubistvo sina i brata Aleksandra Vučića.

Kaže da mu nije jasno zbog čega predsednik Srbije besramno koristi svoje dete u političke obračune.

“Reč je o podloj i podmukloj prevari, do sada najbednijoj, u političkom životu Aleksanda Vučića. Niti sam ja pozivao na ubistvo Andreja, niti Daila Vučića. Reč je o jednom starom tvitu, koji je istrgnut iz konteksta, i u kome se kaže da će neki Andrej i neki Danilo, ali ne Andrej i Danilo Vučić, biti prinuđni da se sa miijardama evra kriju po šahtovima, kao Gadafi i drugi diktatori.”, kaže Milivojević.

On ističe da ne zna zašto Vučić tako besramno koristi svoje dete za političke obračune i šta je to što on zna. On o njima govori, ja nemam saznanja da oni imaju milijarde evra. Miliojević kaže da neće tužiti Vučića za celodnevne prozivke , jer ne tuži kukavice.

Podsećamo, Milivojevićev odgovor usledio je na izjavu predsednika da opozicija poziva na ubistvo njegovog sina i brata.

“ Govorite i kukate kako je neko vas nazivao pogrdnim imenima. Evo vam šta kaže ovaj čovek koji je malopre govorio. Kaže Andrej i Danilo, to je moj mlađi brat i Danilo, moj stariji sin, pronađeni u šahti, kao Gadafi. Dakle taj čovek želi da mi ubije dete. Rekao je da želi da moje dete završi u šahti kao Gadafi, a ne znate kako je Gadafi završio. Sram vas bilo što to radite, što to govorite i pri tom se smejete i za sve vreme glumite žrtvu”, naveo je Vučić i dodao da ne postoje stvari koje opozicija neće da uradi, da izgovori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari