Mirjana Marković: Ničemu se ne nadam

Ostavite komentar


  1. Ako se vratio Seselj,pa Karic,vratice se i Mira.Samo treba da se iskoristi momenat da svedoci protiv koga bude trebalo u datom trenutku.Sve je to ista ekipa.

  2. Zaslužili smo da nam i nju vrate. I da nas, najzad, sve potamane.

  3. Ima puno majki koje svoju decu nisu videle 14 i vise godina. Ima puno majki koje svoju decu nikad nece videti jer su izginula, nestala u vremenima kad su ona i njen muz vodjeni svojim fiks idejama Srbiju uvukli u rat. Ima puno majki koje svoju decu gledaju osakacenu, bolesnu…Neka joj bude uteha da su joj deca i unuci zivi, zdravi i veseli gde god da su. A sto se tice imovine…Sasvim dovoljno je da ima porodicnu kucu. A sta ce joj vise. Valjda je ideja komunizma da ljudi imaju koliko je dovoljno a ne preko toga. Ako iole ima karaktera, neka sad bar kaze i napise sve sta je inicirala, u cemu je asistirala, koga je podrzavala, koga je unistila, neka svedoci za Srbiju, neka kaze istinu. Ako ima karaktera. Tragicna je i nesrecna ona. I sa moje strane ima oprost, ali ne i zaborav. Ako nema nista od pametnih stvari da nam kaze, cemu onda bilo kakvi novinarski podsetnici. Njeno melodramsko obracanje javnosti u Srbiji bi trebalo da izazove sazaljenje, sta? I tamo gde je, od cega zivi, ko joj placa stanarinu, struju , vodu, hranu, garderobu? Ne, ne. Drage bivse kolege novinari, ako nemate cime da popunite slajfne, preskocite i ovo. Zaista je neumesno.

  4. Ajde probaj da se vratiš, ima nas mnogo koji čekamo naplatu računa za upropašćene živote…

  5. Sve ce Vucic da ih vrati u zemlju.Kako on nije nista kriv za 90 godine tako i svi oni bice oslobodeni svake krivice.Za sve je kriv neko drugi i sam narod!!!!!!!!

  6. @krca palilulac. Nju ces malo morgen docekati, ali imas tu Dacica, Vucica, Vulina, sta cekas

  7. Ovaj monstrum sebi da za pravo da se javi kroz medije i kuka?! Iskreno se nadam da se nikad više neće videti sa porodicom, pošto je ““90.-ih razbila i raselila na hiljade drugih porodica!
    Gospođi želim sve najgore i večnu patnju!

  8. MADA Gospodjo Milosevic vasa cerka je mogla avijonom uvek da dodje do. Vas . Interviju nisam hteo u celosti da ga Citam jer sama pomisao na Vas i vasu familiju stvara nmucninu . Vaseg muza mi je licno zao Vas nisu smeli da puste iz Srbije jer ste bila siva eminencija tadasnje politike . Da niste krivi sigurno nebi onako brzo napustili Srbiju

  9. Iz intervjua bi se moglo zakljuciti da neko ne dozvoljava njen susret sa cerkom. To, kao i tvrdnja da zivi od penzije je samo nastavak one price sa nosenjem gajbica od kojih je njen sin zaradio pravo bogatstvo. Da li su je novinari ,,Alo" pitali sta misli, kako je porodicama Curuvije, Stambolica, sudije Simeunovica…? Samo prilikom pokusaja ubistva Vuka Draskovica na Ibarskoj magistrali, bez oceva je ostalo desetoro male dece. Sta sa mladicima poginulim u ratovima u kojima ,,Srbija nije ucestvovala", a u koje ih je mobilisao njen suprug. Ko to opljacka gradjane putem najvece inflacije na svetu i Jezde i Dafine? Kako je izbeglima sa svojih ognjista, koje je rezim nahuskao na rat, pa ih na kraju pustio niz vodu? Tolike pametne i sposobne mlade glave poginuse ili pobegose na zapad zbog politike njenog supruga na kojeg je ona imala itekako uticaj, primoravajuci ga da ide iz greske u gresku. Milosevic je slusao Miru i Seselja, a ne trezvene ljude, pa je Balkanu, a najvise Srbima priredio pravu katastrofu.

  10. Ne ide da Danas ovo objavi dva dana pred komemoraciju u Srebrenici. Kao zao duh.

  11. Kad bih imao priliku pitao bih Miru Marković, da li joj je sada jasno kako je svim onim majkama koje zahvaljujući njoj, nikada više neće videti svoju decu!?

  12. Zemun grad SPO : Dečko , sve si u pravu što napisa za ovo čudovište sa cvetom u kosi . Moglo bi tu još mnogo toga da se doda za ove diktatore i zločince , što uništiše Srbiju da se ne možemo za 100 godina oporaviti . A sad da ti objasnim nešto oko lista ALO , pre par nedelja u toj nekada dobroj proevropskoj novini promenila se vlasnička struktura , a samim tim i uređivačka politika , pa su oni sad postali Informer u rukavicama , hoću reći umivena AV novina .

  13. Vas je ili vaše ćerke izbor, ili možda je izbor obe da se ne vidite sa kćerkom 14 godina. Vaš je izbor i da se više ničemu ne nadata. Dali treba da vas žalim što imate kuću u požarevcu, i dobili od države vilu na dedinju od 3/4 miliona Evra, koju je doskora iznajmljivao Joca Amsterdam, verujem za solidne pare.
    Penzija od 58000 hiljada jeste skromna, ali je dva pta veća od prosečne u Srbiji, i tolika je penzija i moje majke koja je bila lekar specijalista, profesor univerziteta i radila 39 godina.
    Ono o čemu niste ništa rekli, to su pare iz raznih poslova tokom devedesetih u koje ste bili uključeni, da spomene samo duvanski biznis (možda ne vi lično nego Marko).
    Da moja deca imaju samo promile vaših para ne bih se brinuo za svoju decu i unuke, koji žive u opustošenoj zemlji , bez perspektive, zahvaljujući vama.
    Vaš pokušaj da nas obmanete da ste žrtva svojih postupaka i vlasti vaše porodice više od jedne decenije je vrlo nepristojan. Ne prolazi, i priliči vašim godinama.

  14. Očito vam dug boravak u inostranstvu ne prijavr vašem psihičkom zdravlju. Razlozi suu poznati, a sada vidimo i posledice.
    Vaša porodica je razorila ovu državu, uzro, k je trajne agonije Srbijepotrošila i budućnost mojih unuka i praunuka.
    Žalim moju i svu decu i unke Srbije zbog oduzete sanse da žive pristojno u svojoj zemlji.
    Otužno je ovo što pričate, dok trošite naše pare u Rusiji koje ste "poneli", a imate i milione u nekretninama u Srbiji.
    Po[tedite nas vi[e sebe!!!

  15. Znam de ne možete štošta ispravit, ne možete oživeti 200000 ubijeni, isceliti na stotine hiljade invalida, niti možete da poravite na stotine hiljade kuća porušenih i spaljenih. Ali možete da vratite bar deo od 4.000.000.000 naših para koje ste oteli. Raznim pismima nećeti ni za dlaku promeniti vašu mračnu ulogu u istoriji Srbije.
    Već ste u zrelim godinama, kako ćete pred Boga sa toliko para. Iskupite se bar delimično i vratite bar deo NAŠIH para.

  16. Peconi je za 5 godina napravio preko 100 miliona evra od šverca cigareta, a znamo da je Marko više od 5 godina uvozio cigarete za celu Srbiju, dakle, plivaju u parama. Osim toga, pare koje su preko Kipra odletele iz Srbije su otišle u Moskvu jer je tamo bio Slobin burazer kao ambasador, to je bio Dinkićev posao da nadje te pare ali se povukao. Mira ima milijarde a sam Marko je napravio preko 100 miliona samo od cigareta. Smešno je da se niko nikad nije setio da je Marko mogao da plati Legiji da smakne Djindjića pošto mu je ovaj poslao oca u Hag gde je umro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.