Miroslav Aleksić: Vučić nije rekao nijednu ružnu reč za Koluviju, a njegovi funkcioneri "ostrvili" su se na inspektore Milenkovića i Mitića 1foto FoNet Milica Vučković

Predsednik Narodnog pokreta Srbija Miroslav Aleksić izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić snosi apsolutnu odgovornost za sve što se dešava u zemlji, pa i za proizvodnju droge na imanju Jovanjica i progon policajaca koji su plantažu marihuane i otkrili.

„Predsednik Srbije Aleksandr Vučić se protiv kriminala bori tako što smeni sve one koji se adekvatno bave tim slučajevima, tako je i sa slučajem Jovanjica“, rekao je Aleksić.

Prema njegovim rečima, Vučić u svojim medijskim nastupima nije rekao nijednu ružnu reč za Koluviju, a svi Vučićevi funkcioneri „ostrvili“ su se na inspektore Slobodana Milenkovića i Dušana Mitića koji su tu aferu razotkrili.

To najbolje govori ko je stajao iza proizvodnje droge i zašto ih je toliko strah od Jovanjice 3 koja vodi do politickog vrha.

„Kad god nestane argumenata, u svom maniru, Vučić lažima pokušava da diskredituje političke protivnike jer je svestan da neće odgovarati“, rekao je Aleksić i poručio da će doći vreme u kome će Vučić biti „stalni gost“ profesionalnih i depolitizovanih sudova i tužilaštva u kojima će morati da odgovori na mnoga pitanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari