Šta je Miša Vacić poručio povodom sankcija SAD koje su mu uvedene?

Ostavite komentar


  1. Ambasada sad , moli domaće dencijante , da ne prijavljuju tokom vikenda jer ambasada ne radi.

  2. Ovo je on izjavio prošle godine: „Rusija je svakim danom sve bliža Srbiji, ne samo kroz jačanje veze naša dva naroda, već i geografski i to treba da raduje svakog Srbina“… Geografski?!
    Znači, očekivao je da će Putin tenkovima protutnjati kroz Ukrajinu, Moldaviju, Rumuniju(NATO članicu!!!), pa iz pravca Vršca, svratiti do Beograda da pokupi njega, Vacića, a onda pravac Kosovo.
    Pičvajz!!!

  3. Zar je bitno sta je Misa Vasic koji ne moze da sastavi ni tri prostoprosirene recenice izjavio povodom sankcija.Cudi da im je bitan nebitan lik Misa Vacic

  4. Stvarno mislim da ovakav like nije vredan ničije medijske pažnje… svakakve bubašvabe bivaju mobilisane I aktivirane u poslednje vreme…
    GOTOVI SU!

  5. Braćo Srbi,uvodjenje sankcija pojedincima iz vlasti u Srbiji je opomena svima nama šta nas ceka posle 17 decembra ako stvari ne promenimo. Lično sam proziveo sankcije devedesetih kada se radilo za 10-20 maraka,kad se litar goriva plaćao 3-4 marke,kad su uvedene vize,bonovi za gorivo,redovi na sve strane,kad je sirotinja,bila na ratištu,kad su pojedinci guslali o patriotizmu,i pljačkali svoj narod,kad su isti ti sve opljačkano posle rata legalizovali i nijedna vlast ih ne pita odakle tebi to,kad isti ti i njima slični i danas danju guslaju o patriotizmu itd.itd….Nadam se da ćete mi komentar objaviti. Hvala.

  6. Да којим случајем мени уведу санкције, узвратио бих истом мером на бази реципроцитета. Забрани бих им приступ мом приватном поседу.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.