Najava nove ekipe poslušnika

Stalnim najavama o čistkama u SNS se disciplinuju članovi i funkcioneri

Ostavite komentar


  1. On je davno rekao da čita i proučava Makjavelija. A ovo je školski primer iz „Vladara“, parafraziram za široke narodne mase što čitaju „Danas“: podmetni, istakni svoje velmože da rade prljave poslove za tebe, eksponiraj ih, pa kad narod pošizi, smakni povremeno nekom od njih glavu javno, da ispadneš neukaljan.“

  2. Najgora varijanta je da taj ološ putem preletanja dobije pinovo neko lepo mesto.
    Šta ćemo tad?

  3. KRADU BRZOPLETO KAO PLJAČKAŠI: Kradu brzopleto i naveliko jer im je postalo jasno da neće biti na vlasti još dugo, jer njihova bahatost im omogućuje da mogu krasti koliko im se hoće ali da ne mogu krasti i koliko dugo im se hoće..

  4. Naprednjaci ce biti pocisceni od svog AV jednako kao sto je i sklonio Tominu vrhusku, ali sada dolaze eskadroni kriminalaca iz Zemuna i Novog Beograda da pomognu svom umornom i bolesnom vodji….

  5. SNS je, u zelji da pokrije svojom mrezom celu Srbiju, „regrutovao“ cele lokalne odbore drugih sreanaka. Najslikovatiji primiri su Jutka iz Brusa (NS) i laban u Subotici (DSS), i mnogi drugi. Sve su to bili „prekaljeni“ politicari sa iskustvom u vodjenju lokalnih organizacija, javne uprave i javnih preduzeca.. Iako su regrutovali veliki broj clanova i simpatizera, najvise su radili za licni interes i to je stvorilo losu reputaciju SNS-u. U nekim slucajevima se to moglo zataskati, ali u nekima ne, pa su morali biti „zrtvovani“ kadrovi poput Simonovica i Jutke. Madjutim, ako se zakomplikuje oko Malog i Stefanovica, onda ce zaista trebati „generalno ciscenje“ SNS-a, pri cemu je neizvesno kako ce se to odraziti na broj clanova siimpatizera! .

  6. U SNS-u nema nekompromitovanih. Na osnovu dosadašnjeg ponašanja i samo članstvo u toj monstr stranci ili potpis na predizbornim listama podrške „intelektualaca“ dovoljni su da se ukalja ime i izazove osnovana sumnja u postojanje časnih namera.

  7. Ovo je najava novih mladih, kvalitetnih ljudi, koji ce nastaviti put svojih prethodnika, a to je veliki rad, trud i energija za bolji zivot svih gradjana Srbije.

  8. Riba od glave smrdi.Na Njegovu zalost Narod Srbije i sire je to shvatio.Bojim se da je to shvatio i Makron.Zato ono „postavljenje Tacija“ je bila poruka srpskom Narodu.Ne zaboravimo da nije Makron priznao Srbiju.Gospodin Putin takodje salje jasne poruke Srbiji-dao nam S-400 samo da se slikamo.Ne radi se ovde o diktaturi vec o perfidnoj izdaji uz pomoc savetnika kao sto je Toni Bler.Ovo palamudenje je samo u svrsi-da se “Vlasi ne dosete“.Vodja nece sve kadrove zameniti-ostace oni koji ce ponovo(preko noci)napisati nove “doktorate“?!Vlas i samo vlast,drugo mu nista ne treba-jer je ostvario sve svoje ambicije?!Usli smo duboko u zlatno doba?!

  9. Kako god disciplina je potrebna.Kad se to hoce odmah se postavlja pitanje zasto.Do juce su svi zagovarali „ciscenje“

  10. Ne radi to Vučić da bi imao nove poslušnike, već pošto mu je za nastavak evrointegracija potrebna sveža krv i mladi pametni ljudi koji će da iznesu taj veliki teret zajedno sa njim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.