Novaković (DS): Građani Subotice pobedili SNS bojkotom izbora

Ostavite komentar


  1. Samo vi bojkojtujte dok oni rade! Pripisuješ ovu izlaznost kao uspeh bojkota a ne kažeš da je na prošlim izborima,održanim 2015. godine, kada je bilo daleko više listi izašlo 23,41% birača.

  2. Šta god ko mislio u vezi izbora – ZA ili PROTIV, mišljenja sam da ni po koju cenu ne bi trebalo izlaziti na izbore po sadašljim kvazi uslovima. Isto tako nedelotvorno je, kako čujem, od dela opoticije, da određuje Vučiću septembar kao rok do kada bi trebalo da vlast počne sa poboljšanjem uslova. To je pilićarsko vođenje politike, uzmi ili ostavi. Za naredne izbore vlastodršci treba debelo da poprave uslove, ali i istinska opozicija mora da bude daleko tolerantnija i fleksibilnija.

    1. Ali te “sadašnje uslove izbora“ su doneli upravo ovi koji bojkotuju izbore,jer tada su im odgovarali,i kako su tada govorili “Ovo je najbolji izborni zakon“,a sad im ne valja?Pa,nije se to zaboravilo,ali sad ni cenzus ne mogu da predju,pa im zakon nije dobar.Ajde bre,nismo mala deca,“hoću se igram,neću se igram“…

  3. Na izbore u Subotici je izaslo preko 22000 ljudi. SNS je pobedio i u Tavankutu gde je vecinsko stanovnistvo hrvatske nacionalnosti. Opet je SNS sve oduvao ,o cemu vi pricate…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.