NS: Vučić nije dobio izbore

Ostavite komentar


  1. Novi opozicioni blok sa jednim liderom da bi se ti opet uvukao i postao ministar.To vreme je proslo.Takvi likovi ko ti su nekad mogli da se galamom popnu do visokih mesta ali vise ne na tvoju zalost .

  2. Vučić nije ni bio kandidat, SNS je imala kandidate, i ubedljivo je trijumfovala. Opozicija je bila bez programa, sporadično su nabacivali promene i nudili besplatno stvari za koje nisu imali garancije da će tako biti. Građani su se promenili, više ne veruju u reči, samo u dela, i za to su tako glasali. Vi ste daleka prošlost. Tamo vam je mesto.

  3. Velja je uvek „originalan“. Možda bi on želeo da bude novi vođa opozicije. Sa Veljom bi opzicija sigurno bila „preporođena“.

  4. Ovaj čovek je neprevaziđen sa svojim „fiks“ idejama. Imam i ja jednu, sličnu njegovom nizu bisera, koje izbacuje s vremena na vreme, za njega i celu opoziciju u Srbiji: Velja za novog lidera i uspeh ne može izostati! Poseduje sve osobine, neophodne da povede borbu sa trenutnom vlašću: harizmatičan, nekompromitovan, šarmantan, uspešan, u najboljim godinama, novo lice na političkoj sceni i tako možemo do…

  5. Pa sto niste napravil to uoči ovih BG izbora nego ste se izdelili u dvadeset kolona i dovodite nas koji glasamo opoziciju u zabludu.NIKADA VISE NEČETE MOČI da se okupite u jedan tabor. Mnogo ste se pljuvali izmedju sebe i šta sad.MOŽE OVAKO MOZE ONAKO. E PA VAS SVE TREBA POSLATI U ISTORIJU RUZNU. VI TREBA DA SLUZITE KAO PRIMER KAKO NETREBA RADITI. VI STE DRAGA GOSPODO PROKOCKALI 5 OKTOBAR I POVERENJE NARODA. STIDITE SE KAD VAŠ RADIKALI I SOCIJALISTI VUKU ZA NOS.SRAMOTA TESKA. VI STE IM DIREKTNO DOZVOLILI DA SE POVAMPIRE. ZA TO STE VI KOMPLET OPOZICIJA DIREKTNI KRIVCI. PITANJE÷DALI STE SPREMNI DA VAŠE NEŽNANJE PRIZNATE JAVNO I DRUGO PITANJE:DALI VASU POJEDINACNU SUJETU MOŽETE DA OSTAVITE VAN VASIH CIPELA UJUTRU KADA IH OBUVATE. MNOGO VAM SVIMA SREČE I PAMETI ZELI VAS VERNI GLASAC IZ ZAPADNE SRBIJE TACNIJE IZ D R A G A Č E V A

Ostavite komentar


Politika

Orlić za CMG: Poseta predsednika Kine Si Đinpinga je od istorijskog značaja 8

Orlić za CMG: Poseta predsednika Kine Si Đinpinga je od istorijskog značaja

Predstojeća poseta predsednika Kine Si Đinpinga ogromna je čast za Srbiju, ne samo zbog toga što je reč o nedvosmisleno jednom od najvećih svetskih lidera, koji se nalazi na čelu jedne od najznačajnijih zemalja, već i zato što je reč o iskrenom i pravom, velikom prijatelju Srbije i srpskog naroda, izjavio je za Kinesku medijsku grupu (CMG) poslanik i donedavni predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.