Obaveze iz mandata Trampa treba da budu ispunjene

Otvaranjem ambasade Kosova u Jerusalimu potvrđeno da se sprovodi "vašingtonski paket"

Ostavite komentar


  1. Otvaranje ambasade Kosova u Jerusalimu, trebalo je da bude povezano sa vucicevom posetom Ujedinjenim arapskim emiratima. Ali je “veza izgleda pukla“.
    Kao sto je vuciceva poseta UAR-u pala istovrememo kad i poseta ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova Emiratima, gde je on imao pregovore o miru na Bliskom istoku. Tamo su bili predstavnici iz Libana i Libije, jedino nije dosao premijer Izraela.
    A, Netanjahu je trebalo da dodje 11.marta.Medjutim, nije dosao. Sto ga nije sprecilo da otvori ambasadu Albancima sa Kosova i Metohije. Vucic na tom putovanju im dodje kao PREVARENA STRANA. Mada, uvek postoji i druga mogucnost. Ali, ne bi bilo dobro da je SAUCESNIK, onih koji nas ocigledno zavlace i varaju.

  2. Ta lažna država više i nije toliko lažna. Država Izrael nju je priznala i diplomatske odnose s njom uspostavila. Kada te Izrael prizna to nije mala stvar. Posle ovoga ništa više neće biti isto. To šta neće brzo postati punopravna članica UN, pa i nije previše bitno. Švajcarska je tek pre 20-ak godina odlučila na referendumu da postane članica UN. I bez tog statusa „članica UN“, države postoje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.