Objavljen snimak bacanja molotovljevog koktela na policiju u Crnoj Gori (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Samo da znate snimak je po danu, a prijavljeno je da je koktel bacen u 4ipo 5 kad je bio mrak totalni, i tad su napali gradjane. Ovo je glupost i dezinformacija

  2. U „4 i po“ mrak totalni, pa da, da je bilo pomračenje sunca, ali ovo je nažalost pomračenje uma…

  3. Policija je još u subotu trebala da odblokira saobraćajnice,to je njen posao,baš kako je to radila pre nekoliko godina kad su neki drugi gradjani protestvovali.

  4. Podrška za kolege policajce,dobro znam kako vam je bilo u tom momentu!. Žao mi je što niste tu stoku od gradjana koji tako postupaju sa svojom policijom dobro umlatili,al kapiram strategiju!,da ste mi živi i zdravi!.

  5. Hm…sta ste se uhvatili za vreme i ko kaze da je taj ujutru bio jedini bačen ? Ono sto mene cudi je da protestani ne vidose momke sa bocama tecnosti u rukama na barikadama kao ni onog deliju ogrnutog zastavom sto ispred zapaljenih guma drzi ni manje ni vise nego mačetu! Protivnik sam bratije Djukanovic-Vucic, svaka cast novoj vlasti CG sto cuva zemlju od mafije i baraba. Tako se cuva drzava

Ostavite komentar


Politika

Vlada Srbije u Opštini Preševo imenovala Privremeni organ 10

Vlada Srbije u Opštini Preševo imenovala Privremeni organ

Vlada Srbije uvela je u Opštini Preševo privremeno stanje i imenovala Privremeni organ zbog toga što lokalna vlast od jula prošle godine nema većinu i punih devet meseci nije održana nijedna sednica Skupštine opštine, rekao je FoNetu predsednik Demokratske partije Albanaca (DPA) i predsednik Privremenog organa Ragmi Mustafa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.