Vladimir Obradović: Beograđani će za bolji gradski prevoz morati da sačekaju pobedu opozicije 17.decembra 1foto (BETAPHOTO/MILAN ILIĆ)

„Beograđani će za bolji gradski prevoz morati da sačekaju pobedu opozicije 17.decembra, ali njihova bezbednost i sigurnost kad kroče u vozila gradskog prevoza mora odmah da bude obezbeđena. Zato zahtevamo od neodgovorne Šapićeve vlasti da prepozna alarm za opasnost i da se odmah sprovede sveobuhvatan tehnički pregled svih vozila u javnom saobraćaju, bez obzira na to da li su vlasništvo GSP ili privatnih prevoznika”, kaže Vladimir Obradović, kandidat za gradonačelnika Beograda liste „Srbija protiv nasilja“.

On se danas obratio javnosti saopštenjem reagujući na jučerašnji incident u saobraćaju u Beogrdau, kada se zglobni autobus prepolovio.

Obradović navodi u saopštenju da je cilj jednostavan, obezbediti sigurnost svih korisnika vozila javnog prevoza i ostalih građana na ulicama našeg grada.

„Incidenti poput prepolovljenog vozila su posledica politike nemara i trosenja novca na bemsislene i koruptivne poslove, politke koju vode SNS i Aleksandar Šapić. Svake godine SNS vlast u Beogradu u GSP ulaže preko 250 miliona evra. A svedoci smo da se vozila pale, nemaju zimske gume, iskaču iz šina, imaju rupe, zabijaju se u bankine…Zaposleni nezadovoljni, uslovi za rad očajni. Postavlja se logično pitanje: Gde su te pare? Očigledno da ne odlaze u razvoj ovog važnog gradskog preduzeća. Ključno pitanje je ko odatle izvlači korist ako ne građani, GSP ili zaposleni?“ istakao Obradović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari