Obradović: Vučić prihvatio predlog Dveri za obavezni vojni rok od 3 meseca

Ostavite komentar


  1. Svi i zene. Ima posla za svakoga. Vozaci,kuhinja,druga logistika,nece biti svi raketasi i tenkisti. Bitna je ta osnovna obuka,civilna zastita,ratna bolnica itd.

  2. Glupost do gluposti.
    Ko ce bre da sluzi vojsku? Ko ce da posalje svoje dete ne znajuci sta ze iz brda valja? Ko je izginuo i po Hrvatskoj, i po Bosni i po Kosovu? Deca politicara ili sami politicar? Ma jok, izginula deca nekih obicnih ljudi. Ne malti Bosko, ako hoces vojsku idi pa sluzi.

  3. U pravu je Miroslav. Deca političara i političari su čuvali svoju decu i sebe, a deca običnih ljudi su ginuli. Neka ide u vojsku ko hoće. Ostavite našu decu na miru!

  4. Bravo Bole! To nam je krucijalno pitanje u ovom momentu opšteg uništenja i pljačkanja Srbije!

  5. Biće obučeni za metlu i skupljanje trave.Današnju tehniku dipl.ing.nije u stanju da shvati,održavanje nemoguća misija.

  6. Bole, on nije prihvatio nikakav vas predlog, vec koristi ovu temu vec Bog zna koji put za zamajavanje naroda. Nece biti ni o od obaveznog vojnog roka.

  7. Znači, jedan od najglupljih planova je donet na Boškovu inicijativu. Bolje da ćuti. Čega se pametan stidi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.