Ognjenović: Političko spinovanje novosadskog SSP o radnicima Pokrajinskog fonda PIO 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ)

Direktor Republičkog fonda Penzijsko invalidskog osiguranja (PIO) Relja Ognjenović negirao je danas navode novosadskog odbora opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) u vezi privremene promene prebivališta radnika Pokrajinskog fonda PIO.

Ognjenović je u saopštenju naveo da u stavovima SSP ne postoji ne jedna reč koja je istinita, te njihovo saopštenje ocenio kao spinovanje u cilju izazivanje nezadovljstva na političkoj sceni.

Predsednik Gradskog odbora SSP Novi Sad Vladimir Vrsajkov je prethodno naveo da se deo zaposlenih u novosadskim javnim i državnim preduzećima šalje na privremeni rad od dva meseca u beogradska i republička preduzeća, uz obavezu promene prebivališta, kao što je, kako je dodao, već urađeno sa 50 zaposlenih u Pokrajinskom PIO fondu.

„Jasno je da je ovo samo spinovanje radi izazivanja nezadovoljstva na političkoj sceni i postizanja malicioznih ciljeva, čiji krajnji rezultat treba da bude promena vlasti, a ne dobrobit građana Srbije“, naveo je Ognjenović.

Naglasio je da odgovorno tvrdi da ni jedan zaposleni iz bilo kog organizacionog dela Fonda, pa ni iz Pokrajinskog, nije preveden u Beograd na privremeni rad i da, kako je dodao, nije ni moglo da im se menja prebivalište.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari