Olja Bećković: Uradila sam što bi i svaki novinar

Opoziciona akcija dizanja buke i nadglasavanje od strane vlasti dobili neočekivani obrt - emotivno obraćanje opozicionara

Ostavite komentar


    1. Siromašni duhom uvek misle da se ostali foliraju da čitaju knjige.
      Siromašni materijalno uvek misle da su se bogati kradjom obogatili.
      Oni koji ceo svoj život muljaju i nameštaju misle da to i drugi rade.
      Na neki način skidaju odgovornost sa sebe i svoj patetični život.
      „pa šta“, TM- zna se ko.

  1. Mozda je Olja Djilasa trebala da ukljuci u program kada su gradjani lupali u serpe, a ne kada su te serpe nadglasane muzikom sa razglasa.

    1. Bravo Jovane! Svaka Vam je na mestu. Sramota je čime se bave! Uzrok je bitniji od posledica. Muzika ok, šerpe, lonci pištaljke… Užas! Vi gospodine Đilas i vaši istomišljenici pravite najveće glupisti kao građani Srbije-brukate nas! Brukate Srbiju, umesto da ste seli u Skupštinske klupe, za šta vas narod plaća, vi na stepeništu zgrade Naridne Skupštine pravite gluposti…

    1. Sklonite za ime gospoda tog Djilasa On pravi najveci problem
      Nadjite postenog coveka koji nije zadnjih 20 godina bio u politici
      Smucilo mi se

      1. Evo, na primer, Aleksandar Vučić, pošten, nije bio u politici nikada

  2. Olja je u pravu: radila svoj posao kao novinar, pogotovo kada je tema ovako „vruca“; a ispala je senzacija. Deca ne smeju da budu umesana u politickim raspravama. Grehota bi bila.

    1. Olja nije profesionalno postupila jer je POZVALA TELEFONOM coveka kome su te veceri skandirane ruzne reci, da da IZJAVU. Onda je isto to trebala da uradi kad su pre nekoliko veceri ljudi skandirali da neciji tata treba da se leci. I jedna i druga situacija je katastrofa. Tako da je Olja daleko od realnog novinara. Jer ako ti u svakoj emisiji 10 predloga budu o Vucicu i SNS i ministrima to za mene nije realan novinar. Prave promociju vladajuce stranke na svojoj televiziji. Izmerite minutazu. Vucica ima vise na N1 nego na Pinku.Reklamiraju ga non stop tako da nekad promenim kanal jer me sve to uzasno nervira. Da li stvarno niko to nevidi. Ili ste u nekom dilu.

      1. ali neciji tata stvarno treba da se leci. ako se izleci deca ce biti srecna.

    2. Čija deca?Da li samo Djilasova? Vera, trebaš, ako si dobronamerna, da kažeš jasno i glasno.

  3. strucno i odgovorno, kako joj je savest u tom momentu proradila i odlicno odgovorila Djilasu

  4. Opravdanje za ovaj gest je to sto su pretnje upucivane i Vucicevom sinu. Upravo zato je vazno uhapsiti pocinioce, kako bi se utvrdilo dali su to isti ljudi. Policija tvrdi da nema o njima saznanja, neka pristupi poslu.

    1. Baš tako. Ovde jednom mora da se stane na put nasilnicima. Nema to veze samo sa ovom političkom borbom. Nama je svakodnevni život pun nasilja, raznih kabadahija i sitnih kriminalaca koji maltretiraju običan narod. Da ne pričam o porodičnim nasilnicima, o kojima se ne priča dok ne počine ubistvo.

    2. Postoji jedna razlika, ja sam saznala za Vučićevu decu zato što je on sam pričao o njima. Ćerku u svakom trenutku je javno hvalio, ali za sina je davao i veoma ružne komentare. Sve primedbe na sinovljevo znanje, vaspitanje za mene predstavlja nešto što je lično i ono se rešava razgovorom roditelji – dete da se reši. A dete mu nije maloletno da ne zna kakve posledice prouzrokuje njegovo druženje sa pripadnicima navijačkih grupa. Čak je Vučić izneo u javnost činjenicu da je njegov brat dobio dete. Što bi to javnost trebala znati?Da li ima kredit? Nikakav značaj za mene ne predstavljaju te informacije o članovima uže i šire porodice, ali ako postoje sumnje na zloupotrebu tj trgovinu uticajem, činjenje prekršaja i ostalih delovanja van zakonskih i drugih normi punoletni građani , bez obzira na rođačke, kumovske i ostale veze, moraju biti procesuirani. To je tako jednostavno da ne mogu verovati da postoji neko ko bi rekao da ovo nije normalno. Ali ako neko ispoljava silu prema maloletnim decom, policija je u obavezi da reaguje, sudstvo takođe. Zloupotreba dozvola za kretanje, bahaćenje tipa „može nam se“ ovde je uzelo maha i u svakom čoveku izazove revolt. Vlast je uvek najodgovornija za funkcionisanje države, a naša se trudi da državu razgradi i u potpunosti pravo na pravdu ukine.

    3. Pa koliko sam shvatio ova deca su od sedam i sest godina, Vucicev bizgov ima dvadeset i dve, to nikako nije dete, i druzi se sa najgorim olosem i sljamom-navijacima, netreba mu gora kazna

  5. Raduje sto pored televizija Pink,Happy,Sudio B i RTS postoje i televizije N-1 i Nova koje profesionalno obavljaju svoj posao i koje su za pohvalu.Sa nestrpljenjem ocekujemo miji prijatelji i ja, emisije UTISAK NEDELJE,24 MINUTA SA ZORANOM KESICEM I VECE SA IVANOM IVANOVICEM koje zasluzuju samo pohvale i moji prijatelji i ja smo srecni da takve emisije u Srbiji kakva je danas postoje.Iritiraju neki stampani mediji i ne zasluzuju pohvale kao sto su Informer,Srpski Telegraf,Kurir i Alo koji bi mogli da nauce od nekih kojih je na zalost u Srbiji malo, kako se profesionalno obavlja posao a ne da postoje iz razloga da samo vredjaju .Nadam se da ce Srbija jednog dana postati uredjena pravna drzava u kojoj ce televizije sa nacionalnom frekvencijom i navedeni listovi profesionalno obavljati svoj posao i nece se stavljati na samo jednu stranu kao sto cine danas.

    1. A ovi iz Nove ne vredjaju,napadaju Vucica kad god stignu,Vucic bi trebao svaki dan da place koliko mu spominju decu.

    2. Ti si promašio život, prijatelju… Da li te stvarno zanima koje novine šta pišu o ovima-onima, koji kanali su bolji, koje emisije su lepše…, zar te nije briga za svoju decu, ako ih imaš, za svoje vreme, koje uzalud trošiš na ove gluposti, jednom mišlju – za svoj život? Ja bih najviše voleo da dođe dan da me neko pita: „znaš li ko je predsednik?“, a ja da nemam pojma!!! Tad ću znati da živim dobro!!! Ovako znam sve koji su već 50 godina u skupštini, i šta misliš jel mi dobro??? Kakvi bre Vučići, Đilasi, Šešelji… Jedno te isto, te jedno te isto… kaže Rambo Amadeus u jednoj u nizu svojih pesama.

  6. Draga Olja da te obavestim ima Srbija još očeva sa decom , a doživela su osto. Imajte bre iste aršine za sve porodice u ovoj uemlji.
    Malo se i stidim , moj budući
    (verovatno ) predsednik Srbije Đilas plače kao baba. Šta bi on u rstu radio , plakao?

    1. Očigledno niste gledali celu emisiju, jer da jeste znali bi da je baš nešto slično pitala. Tačnije, za Vučićevu decu konkretno. Predlažem da pogledate. Celu.

    2. Plače i TVOJpredsednik kao baba svaki dan. I mi ostali imamo decu i plašimo se za njihovu budućnost u ovakvoj državi.

      1. A ti sto znas kako se pise da li , ti si kao nesto pametniji i vredniji za Srbiju i njeno drustvo ?

    1. Da ista su,ali niko Vučićevoj deci nije došao pred kuću da im preko razglasa skandira -Vučiću tiraninnu i lopove,što on očigledno jeste.

    2. Nisu ista.Djilasova deca nisu jurila i kamenovala učesnike parade i policiju.Djilasova deca nisu bila sa narko dilerima,huliganima i kriminalcima,u društvu, na SP u Rusiji.Tako da ne,nikako nisu isto.

    3. Naravno da su sva i svačija deca isto. Samo nije Đilas nalogodavac kojekakvim opskurnim paćenicima što pišu koješta i za kojekoga po raznoraznim mrežama! A Vučić i njegovi opskurni likovi jesu direktni nalogodavci ovoga što se desilo Đilasovoj deci. Đuka SNS u skupštini za govornicom pozvao ljude na ovu budalaštinu!!!! Zato MI MINIC da li sada kontaš razliku i na čega se ona odnosi??!!

  7. Pateticno sa strane obe politicke opcije…kao u filmu Bande New Yorka – postujemo se ali pobicemo se…Olju ne bih komentarisao, ima ona svoju savest

  8. Da, verovatno bi to isto baš svaki drugi novinar uradio! Ali eto Olja se prva setila!

  9. Olja Bećković je profesionalno omogućila, da Djilas sam sebi, u političkom smislu, puca u nogu.

  10. Svaki onaj koji misli da je normalno paliti baklje na zgradama i ukljucivati krike preko razglasadefinitivno ima psihickih problema. U nedavnoj proslosti slicni su unistavali citave porodice i zbog njih mi nosimo epitet zlocinackog naroda. Mi protiv svih,pa Nato protiv nas a onda vecina nas protiv Milosevica i sada oni ta nazadna Srbija ( ja ih nazivam Srbistan) hoce da nas povedu jedne protiv drugih. Za njih smo mi izdajnici a oni su drzava. Recimo oni nisu bili sa JNA nigde a njihovi lideri su nas slali. Oni sebe porede sa drzavom a mi smo niko. E pa nece da moze,doci ce dan kada budete upitani za sva nedela od zidanja magistrove crkve,preko tetke, doktorata pa do bakljade.Bojkot pa da vidimo koliko ih je od 5,5 miliona ( zvanicno za 100 eura).

    1. Kada svi retardirci i polupismene budale napuste „Srbistan“ ovde će ogrejati sunce. Možda nećemo biti materijalno bogatiji ali ćemo biti daleko manje moralno i duhovno hendikepirani. Kada biste Vi samo mogli da shvatite kakva rupa postoji u Vašem vaspitanju i obrazovanju a time se razmećete kao najvećim umećem?

  11. DJilasova deca su maloletna i naravno da ih treba zaštititi, Vučićev se rado viđa sa huliganima koji su ti koji prave ovaj užas sa bakljama.

  12. Ruku na srce, Đilasa nikada nisam smatrao naročito simpatičnim. Mislim da greši što ne izlazi na izbore, ali to je njegova stvar. Međutim, ovo sa decom nešto je sasvim drugo. Uveren sam da su oni dripci, što su napanjili one zvučnike, tačno znali da na tom mestu ne živi on, već njegova deca. I još one ženske (u interesu rodne ravnopravnosti: “dripkinje“) bezočno lažu na televiziji da nisu napadali Đilasovu decu. Vodeći političari iz vlasti, neka prestanu da pričaju neistine da su i njihova sopstvena deca bila izložena takvim napadima, jer to jednostavno nije istina. Što se tiče državne televizije, smatram da su te mlake i uopštene osude ovog krajnje gadnog čina potpuno neprimerene i bez zrnca čestitosti.

  13. Baš ste objektivni i profesionalni za 5minuta obrisali ste dva moja komentara koji vam se ne sviđaju zato što ne možete da podnesete istinu sramota

  14. Veliki deo proteranih ili obrisanih tviterša je došao i na ovaj portal ! Inače da nije nekoliko NEREŽIMSKIH MEDIJA poput Nova S, N1 , Danasa ……, mi bi stvarno imali uverenje da živimo u bajci ! Bravo Olja!

  15. Mislim da se ni ovaj put neće tući gradjani nego krupni momci sa i/ili bez fantomki će tući gradjane.
    Šta mislite ko je onomad tukao studente na Pravnom fakultetu? Izgleda da smo zaboravili.

  16. A ko je ono poručivao i izražavao želju da Vučićev sin završi na respiratoru?Ko??? Vulin,Dačić ili neko drugi?

  17. Opozicija, ali i narod ne shvata sa kim imaju posla. Dobar članak.

  18. Nije uvreda ako kazem za Janjića da je dzuboks analiticar, narocito naRTCG.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.