Pajtić: SNS gasi Vojvodinu

Ostavite komentar


  1. Pajtuć već zaboravio kako je devastirao Vojvodinu dok je bio premijer njene vlade. Ne brinite se narod nije zaboravio taj period i nikad neće.

    1. Ako je ovo danas zlatno doba onda je ono pajtićevo doba bilo dijamantsko.

    2. Grešiš,nije on B.Pajtić,zbog izbegavanja da se pojavi na sudu,promenio je prezime tačnije dodao srednje,pa se sad preziva Šuljević-Pajtić…ali,živa istina.

  2. Pa sasvim je g-din Pajtić u pravu kada se sada oglašava brigom za Autonomiju Vojvodinu, ali bi trebao kao vanredni profesor Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, i sam g-din Pajtić da podnese odgovornost za period svoje vlasti, kada se sa njegovim saznanjem 2014. sasvim zloupotrebila ta autonomija i upravo činilo suprotno, kao na primeru

  3. oduvek se znalo da vučić ne može da smisli vojvodinu. zato je i najparadoksalnija koalicija između LSV i SNS. Odnosno nije samo treba znati da Čanak nema veze sa autonomijom nego je samo koristi jer ozbiljne autonomaške stranke nema.

  4. Opste stanje u Vojvodini je danas bolje nego dok je njome vladao Pajtic, sto pokazuju mnogi privredni parametri .

  5. Za razgradnju temelja Vojvodine kriva je DS Borisa Tadica, koja se takodje moze kriviti i za nastanak SNS. I Vi ste g. Pajticu bili deo ekipe koja je od plemenite ideje Vojvodine napravila ljusturu bez sadrzaja. Iako ni Zoran Djindjic nije imao previse senzibiliteta za autonomnost Vojvodine, on je predlagao da Vojvodina bude organizovana kao zajednica opstina po uzoru na Beograd i njegove gradske opstine. Mozda je to model kojem treba teziti u buducnosti. U sustini koliko danas iznosi budzet Beograda, a koliki je budzet Vojvodine?!

  6. Onai koji ukine sadasnju autonomiju Vojvodine, dobice uskoro samostalnu republiku Vojvodinu. Destruktivna radikalska i SPS politika ce najvise doprineti tome.

  7. Poručujem ili upozoravam Bojana Pantića. da nije problem u autonomiji Vojvodine , kao sistemskom pitanju u državi , već u nastojanju Vojvođsns da očuvaju svoju posebnost , kako društvenu, kulturnu a time i svoj autoritet posebnosti i različitosti ,čime će očuvati i svoju političku samostalnost u državnoj strukturi R.Srbije …

  8. AP Vojvodinu ( tvorevinu jugotitoista) koja je imala cilj da se Srbija rasturi treba ukinuti. Nigde na svetu nema primera da većinsko stanovništvo ima autonomiju od sopstvene države jer je imalo au. Većina autonomaša danas su dođoši (potomci 6. ličke i drugih partizana) koji Srbiju nikad nisu doživljavali kao svoju zemlju.

  9. A koje tome kriv? Upravo vi dragi premijeru Vojvodine i nas bivsi predsednik Srbije Boris Tadic. Toliko ste uspeli da se smucite gradjanima Vojvodine svojim necinjenjem za istu da su i manjine koje tradicionalno su uvek bile na strani DS su otisli pod Vuciceve skute. Mislite malo o svojoj odgovornosti!

  10. Ne znam zasto Vojvodina uopste ima autonomiju danas? Treba da imamlo lokalne uprave, kao sto imamo i centralnu vlast. Jos jedna administracija, pokrajinska, je preskupa za nase siromasno drustvo. I ne, nisam glasac ovih sadasnjih.

  11. Mozda se konacno ovima u Beogradu upali lampica… Vojvodina se sistematski unistava zadnjih 7 godina, a razliku u razvoju mozete lako da vidite. Samo sedite u kola i vozite od Subotice do Beograda. Vucic se ne rusi u Beogradu nego u Vojvodini.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.