Pevačica Jelena Karleuša poziva na miting SNS i na sms akciju za narodne kuhinje na Kosovu 1Foto: Printskrin/TV Pink

Pevačica Jelena Karleuša je u izjavi sa ulice za TV Pink, okružena građanima, pozvala na miting SNS, govoreći da je progonjena i linčovana od strane dela javnosti.

Takođe je pokazala i majicu sa napisom na kojoj je poziv da se sms porukom uplati novac za narodne kuhinje na Kosovu, i na taj način se osvrnula na tenzije na Kosovu.

Ja sam preplakala poslednjih nekoliko dana, desila se neverovatna stvar da doživim da me predsednik brani, jer sam rekla da nije kriv za ubistva dece u Srbiji, to je bizaran sled okolnosti, i htela sam da mu kažem, predsedniče nemojte više da me branite, mogu i sama da se branim, rekla sam istinu, sa kojom svako mora da se složi, navela je Karleuša.

Na ulici nikad nisam bila, ali sada sam prvi put, uz moj narod, rekla je Karleuša dodajući i da neće stajati pod kišobran, budući da je u trenutku dok je davala izjavu počela kiša.

Karleuša je, kako je i sama pomenula, na miting krenula sa Goranom Vesićem, ministrom infrastrukture, koji joj se potom zahvalio i poručio da „Srbija ne sme da stane“.

Da podsetimo, pop folk pevačica Jelena Karleuša našla se na meti kritika brojnih javnih ličnosti zbog nedavnog gostovanja na televiziji Pink u emisiji „Hit Tvit“ i stavova koje je tom prilikom iznela. U odgovoru na iste, putem svog Instagram naloga, nije prezala i od pretnji.

Sve informacije u vezi sa tenzijama na Kosovu i sa mitingom SNS pratite u Danasovim BLOGOVIMA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari