Poznata po „izostancima“, Tamara Vučić pojavila se u društvu predsednika Srbije na svečanosti povodom Vidovdana 1Foto: IG / @buducnostsrbije

Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, inače poznata po izostancima u prilikama u kojima se očekuje od takozvane prve dame da bude prisutna, zajedno sa predsednikom države, pojavila se večeras, vidno nasmejana i u svečanom raspoloženju u Palati Srbije, na svečanom prijemu povodom Vidovdana.

Tamara Vučić, inače, zaposlena kao savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova, prvi put se pojavila u javnosti zajedno sa Aleksandrom Vučićem na proslavi povodom njegove prve predsedničke inauguracije u Palati Srbija.

Podsetimo, tu inauguraciju obeležilo je nasilje pripadnika Vučićevog privatnog obezbeđenja nad novinarima i brojnim građanima.

Tamara Vučić, međutim, nije izostala i na drugoj, nedavnoj inauguraciji i potvrđivanju drugog predsedničkog mandata Aleksandra Vučića.

Kako to inače biva u patrijahalnim društvima, poput našeg, mediji su obilovali komentarisanjem njenog izgleda, haljine koju je nosila i njenog „držanja“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Što će, verovatno, biti ishod i ovog „upečatljivog“ pojavljivanja supruge predsednika države na svečanosti povodom Vidovdana.

Kako je Danas nedovno pisao. Tamara Vučić se bavi diplomatskim radom i zvaničnim posetama – kako skupovima prvih dama tako i onim vezanim za saradnju Srbije sa drugim državama.

Od Njujorka, preko Kijeva do Pekinga, Tamara Vučić se, s obzirom na dužinu mandata kojim raspolaže njen suprug na čelu države, kao premijer o predsednik, sastajala sa Mišel Obamom, pa i Melanijom Tramp, tada prvim damama SAD, Olenom Zelenski, suprugom predsednika Ukrajine, pa i prvom damom Kine Peng Lijuan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari