"Predaja stenograma intervjua dokaz spoljnih pritisaka"

Brnabić: Nisam se pravdala, važno je biti otvoren
Nakon što premijerka Ana Brnabić nije demantovala Blumberg, već predala stenogram intervjua ruskom ambasadoru

Ostavite komentar


  1. Znaju strvinari iz 90-ih šta rade. Ako kojim slučajem dođe do 6. oktobra-jedini način da zadrže opljačkano i da ne završe u zatvoru jeste da dobiju azil u Rusiji.
    A Srbi nisu narod već stado!

  2. Ana je samo pocistila laz ako to nekom smeta to je druga stvar .a ova bivsa ambasadorka sto je miluju sluzbenici nisu cak ni ambasadorcici pa ih prati cak u meksiko i to je u redu . I odsad koja god se gospodja zaljubi u nekog iz ambasade odma u ambasadorke narocito ako je bivsa skojevka .

  3. Vidimo da Premijerka Brnabic jos uvek ne demantuje ovo recenicu-ako bude morala da bira Srbija ce izabrati EU a ne Rusiju.Ona samo kaze da je ona istrgnuta iz konteksta.To je takva recenica da ni dete nebi moglo slucajno da je izgovori,onako,da mu se omakne.Ako je pak lapsus lingve,to pokazuje nesvesni deo(pravi deo)njenog politickog pogleda.Sto bi se narad rekao-““ono sto pijani govorimo,to trezni mislimo."Dakle probali su da protnu ovu recenicu Amerikancima.Nisu ocekivali takvu reakciju.Otuda i javna predaja stenograma Rusima.Da bi oni vadili fleke pre svega kod svoje javnosti,koja moze da se okrene protiv Srbije.Koja je vec jednom morala da proguta zabu,to jest kad je srpska vlada uzela Blera za savetnika!Ovu recenicu ima Vucic odavno iskovanu u glavi.Da bi je izgovorio trebalo mu je neki neutralni Premijer,neko van SNS-ke.Zato je i utekao sa mesta sefa vlade.Videli smo pre neki dan njegovo ulizivanje Trampu,u smislu ono sto njemu cini CNN i meni cine srpski mediji.Sve to da bi opravdao milione koje je dao srpskpom krvoloku-Klintonu i Trampovom politickom neprijatelju.Sto ga je posavetovao,ko drugi nego Bler ili Skot.Klupko Seseljovaca se pocelo odmotavati!Sve se cuje sve se vidi,sve se zna.Iako koristimo transmedije(posrednike) a ne es-mes-ove.Iz straha od"Vikiliksa",ciji radari su trenutno upereni prema Srbiji!Stvari ce biti jasnije za neki dan,kada cemo videti da li ce i na koji nacin srpska vlada obezbediti imunitet ruskim radnicima u humanitarnom centru u Nisu???

  4. Bruka i sramota! Tako se poniziti na početku svog delanja kao premijer, a najviše mi je krivo što je ponizila mene i ostale građane Srbije. Neko je rekao da su nam rusi prijatelji a ako jesu zbog čega nisu stavili veto na sankcije prema Srbiji i zašto nisu sprečili NATO bombardovanje. Toliko o prijateljima Rusima.

  5. Ne radi su tu o nikakvoj ,,vestini,, gospodine Vucicu, tu se otvoreno radi o ODBIJANJU davanja odgovora na postavljeno pitanje.
    ,,Vesti,, smo i mi vase ,,vetine,,…

  6. Vec je veoma neprijatno i slusati pravdanje, pa onda pravdanje zbog prethodnih pravdanja i velikih gresaka, neizazvanih. Osoba ne poznaje ni osnove ophodjenja sa diplomatskim korom, ni po formi ni po sadrzini razgovora. Od upadljivih zuto-zelenih carapa, do izjava bez pokrica, pa pravdanja i "objasnjenja" sta je ili nije pravdanje. Iz greske u greske, ali svaka sledeca sve gora. To je inace predsednica vlade koja nije u politickim strankama, dakle nema nikakav politicki program, niti je bilo sta vezuje. Radni staz vrlo tanak, samo u marketingu. Diplome i drzavljanstva potpuno nepoznati javnosti, osim kroz glasine

  7. Ali gospodine Vujačiću, ako Rusija nije blagonaklona prema Srbiji, zašto bi tražili onda stenograf? Razmislite malo, zar to ne dokazuje da im je krivo to što je Ana izjavila i stalo do Srbije kao pre svega drugog prijateljskog partnera!

  8. Očigledno je ljudima teško da shvate da celokupna politička garnitura, uključujući ne samo i onih 250 jadnika, radi za neke međunarodne faktore. Ovo je verovatno dodatni dokaz Majci da nismo krivi.

  9. Одавно познато, ми смо Банана република!

  10. Ana je puna energije, znam da ce rezultatima opravdati ukazano poverenje.

  11. A,spoljni pritisak nije kada,tu do pre neki dan,Vucicevim sednicama,na Vladi,redovno prisustvuju americki ambasadori,spijun iz
    EU Devenport,nesto ranije engleski zlikovac Toni Bler,sto Vucic ide u SAD na poklonjebje zlikovcu Klintonu,itd,i taka natamu !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.