Prestolonaslednik Aleksandar i princ Filip Karađorđević za Danas o rušenju letnje vile kralja Aleksandra: Zašto je dozvoljeno da se zapusti?

Ostavite komentar


  1. Od kada ste vi Karadjordjevici,od ko zna odakle dosli tj.dovedeni u Srbiju, mi Srbi znamo samo za ratove,nesrece I rusevine.Daleko vam lepa kuca!

  2. Kako došlo tako i otišlo. Karadjordjevići, śedite đeste ni za đeste nijeste.

  3. Bilo bi lepo da dotična gospoda nešto finansiraju sami ,očuvaju ,renoviraju svoju očevinu i dedovinu kao mi obični smrtnici!Zaseli na grbaču narodu i uvek puni nekih kritika i loših komentara!

  4. Ви бар имате звучна имена и презимена, ипак ће се чути где треба то што ви кажете.
    Разни олош нам поруши Србију, све културно наслеђе и све( мање -више) уз благослов надлежних Завода за заштиту споменика културе…и ником ништа.
    Мучно је само освешћеним појединцима чија реч ником није битна.

  5. Gledam ove nakaradne komentare i pitam se koje budale to mogu pisati.U Evropi se znalo za Karadjordja i.njegove potomke.Sramota da se tako govori o ljudima ciji preci su.mnogo toga uradili za Srbiju.Ili se.to.ne govori protiv njih,koliko protiv Srba kao naroda.A i ovaj cin rusenja vile je samo dokaz produzene ruke komunjara i odsustva drzave i njenih institucija.

  6. Принц Александар Карађорђевић није престолинаследник јер никада ТО није ни био! Друго је то што га неки погрешно тако називају! Он никада није добио звање престолонаследника! Толико.

  7. Boze gde mi zivimo. Sad ce jos i prestolonaslednik biti kriv sto se rusi istorijski spomenik. Bas sno nepismen, jadan i bedan narod.

  8. Čitam ovih par komentara i ne mogu da verujem. Ljudi,ruši se nešto što je naše, što je deo naše istorije (kakva god da je), pritom uništavaš i prirodu da bi se nekom dalo da gradi neki hotel, gde se vrv.samo peru kriminalne pare. Ovaj narod je stvarno zreo za lečenje.

  9. kako je sin kralja Pere, koji je u Srbiju došao bez cvonjka u džepu, stekao toliko bogatstvo…

  10. uvazeni Karadjordjevici, jedino vase istorijsko nasledje je propali projekat nesretne Jugoslavije, koja je i prva i druga YU, bila grobnica srpskog naroda. Zato molimo vas da se vise nikada ne oglasavate po bilo cemu u ovoj drzavi.

  11. Све монархије у западној Европи су државе високих стандарда у погледу правних норми и наши монарси су оправдано забринути за девастацију културно историјских добара Србије.

  12. U drzavnim institucijama rade clanovi napredne (citaj nazadne) a oni su trgovci i ne znaju sta je to kulturno nasledje Srbije.Njih zanima samo „koliko sam dobar u tome“.Posle njih dolaze oni koji ce i svoju decu prodavati ne samo Srbiju.

  13. Država vam plaća sve troškove Belog dvora pa zašto niste održavali objekat. Nema kuče za šta da vas ujede a brinete se. Radite, zaradite i sami se izdržavajte.

  14. Karađorđevići, radite nešto korisno za sebe, a vašu imovinu održavajte sami o svom trošku. Inače, mnogo brzo ste se obogatili u teška vremena po Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.