Pristalice SNS-a otpočeli sezonu napada i lova po ulicama na političke neistomišljenike: PSG Kragujevac o napadu na Predraga Voštinića 1Foto: FoNet/Milica Vučković

 

Pokret slobodnih građana u Kragujevcu najoštrije osuđuje napad na Predraga Voštinića, aktivistu kraljevačkog Lokalnog fronta.

– Način na koji je napad izveden navodi nas da zaključimo da je reč o namernom napadu sa ciljem da Voštinić bude teško povređen, a možda i likvidiran. Sa razlogom se pitamo da li su članovi i pristalice SNS-a otpočeli sezonu napada i lova po ulicama na političke neistomišljenike, navodi se u saopštenju PSG-a Kragujevac.

Na pomisao da se radi upravo o tome, po njihovim rečima, navodi ih i nedavno saopštenje kragujevačkih naprednjaka u kojem se uličarskim rečnikom vređa opozicija, a legitiman čin njenih poslanika, blokada rada parlamenta, naziva nasiljem.

– Kako onda karakterišu napad na Predraga Voštinića, pitaju se u kragujevačkom Pokretu slobodnih građana u svom obraćanju javnosti i medijima.

Pokret slobodnih građana Kragujevca podseća lokalnu vlast da je njena obaveze rešavanje gradskih problema, a ne prizemno bavljenje politikom i prostačko vređanje neistomišljenika, zaključuju u Povereništvu PSG Kragujevac.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari