Protest „1 od 5 miliona“ u Užicu: Pobedićemo Vučića na slobodnim izborima

Ostavite komentar


  1. Ma ko bre da srusi Vucica saka jadae bede lopovske vi hocete puna kasa taj film u nekom drugomVeku lopovcine lazete ljude mrss dzukele tajkunske.skupili ste dva lovacka drustva vi ce te da promenite Srbijuma pojescemo vas klosari.

      1. Kako i da bude pismen kad je bot…
        Žao mi je zbog ovoga što ću napisati, ali ja više stvarno ne osećam da je Srbija moja zemlja i Srbi moj narod, ako nas predstavlja Vučić i za to ima podršku više od pola Srbije. Naterani ili ne, botovi na čelu sa Vučkom uništavaju našu Srbiju, a najveću cenu svih loših stvari koje rade platiće naša deca. Stidim se takve Srbije.

    1. Polako, polako dečače! Ne ostrašćuj se pre vremena još nije dato zeleno svetlo iz bunkera za to! Samo znaj da i na tebe neko motri brate zabludeli koji bi rado umesto suza za ovima na vlasti drugima puštao nešto drugo. Još je u Srbiji ostalo istinskih rodoljuba koji znaju dobro šta je zlo i naopako po našu Srbiju i koji se nisu zanosili sa raznoraznim propalim projektima komunomafijaške vlasne familije a ostali su da žive u Srbiji i misle svojom glavom. Razmisli o tome pre nego se ponovo dohvatiš tastature.

      1. Poštovani Nikola, geomtru. vidim da u svojim komentarima esto iskazujete određenu pretnju povodom nekog od komentara u ,,Danasu,, To nije dobro. Ovaj list daje svima ravo da kažu šta msle, a prema tome može se smatrati da Vi takvim ristuom iskazujete pretnju i prema ovom cenjenom Listu, koji, verovatno jedini, omogućava a se iskaže različitost u mišljenjima

        1. Nepoštovani tastaturni janko sa malim j! Lažna učtivost ne može prikriti suštinu u javnom obraćanju i ne može sakriti očiglednu ostrašćenost i upornost branitelja neodbranjivog. Ako je slobodno mišljenje „mrš džukele tajkunske i … poješćemo vas klošari“ a nije suludo bolesna pretnja zaista ne znam šta je kobojagi učtivoj vlasnoj javnosti onda pretnja. Tvoj učtivi komentatorni diskurs u obraćanju neistomišljenicima nikako ne govori o tebi i suštini koju zastupaš a to je u ovom slučaju bilo očigledno, kada si branio svoga ostrašćenog brata u otvorenoj pretnji.

          1. Veoma ,,učtivo,, od Vas, nema šta. Samo znajte da je narod jedini sudija. Zahvaljujem ,,Danasu ,, što omogućava ovakvu diskusiju.

  2. Pitam učesnike protesta šta za njih znače slobodni izbori? Mene niko nije ni do sada prisiljavao, niti branio, niti terao da iskoristim svoje pravo glasa, da biram onoga koga ja hoću i da dam poverenje onome za koga smatram da će najbolje da štiti moje interese. Nikada me niko nije pitao da li sam glasala za ove ili one, što znači da svako slobodno iskazuje svoju volju.

    1. Merima, ti gledaš Pink, diviš se uspesima Vlasti, koje su same laži i nemaš prilike da čuješ istinu… gledaj N1…

      1. Gledam N1 ali ne imah priliku da cujem istinu o Djikijevim i Jeremicevim milionoma evra.

      2. A N1 je merilo cega? Za one sa slabijim zivcima, mracenje vene da iseces. Komentari u crnom nekih anonimusa. Preduslov objektivnosti je da se sagledaju svi aspekti neke pojave odn. desavanja, pa bila u pitanju ruzicasta prorezimsla ili televizija bivseg americkog obavestajca.

  3. Da parafraziram druga Celicnog: „A koliko dr Antic ima boraca odnosno glasaca?“ U socijalizmu je zanimanje disident bilo ponekad veoma lukrativno, nadam se da ce u sadasnjosti takvi odnosi biti izbegnuti. Pa neka svako radi svoje, ono za sta je skolovqn i specijalizovan. Da izbegnemo one koji se „bave“ svime i svacim a najmanje mesaju u svoj sopstveni posao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.