Protesti protiv Rio Tinta i brže nego što se očekivalo u 2022. godini

Savez ekoloških organizacija Srbije pozvao na tročasovne blokade puteva u ponedeljak 3. januara

Ostavite komentar


  1. Ps, vi i nemate pojma šta hoćete, važno je da ste na ulici, to vam je jedini program…

  2. Neko je iz vrha vlasti ili uzeo ogromne pare unapred ili ima dogovor o procentu od prodaje litijuma. Tu definitivno „miriše“ na korupciju epskih razmera.

  3. Da nije malo mnogo da se protestuje nonstop? ja sam da bude transparentno finansiranje raznih tzv ekoloskih organizacija I da obicni ljudi Sami procene a ne da budu iskoristeni od bilo koga.

  4. Ne znam cemu ovi protesti protiv Rio Tinta kad nece sam donositi odluke predsednik. Sve ce biti fogovor sa pravnim i ostalim strucnim licima. Nista nece biti na stetu gradjana.

  5. Rio Tinto i svi strani kopači, zagađivači i uzurpatori marš iz Srbije!
    Vlast provocira revoluciju!

  6. Predsednik i predstavnici vlasti cije su ruke duboko u tegli sa medom, nikako da usaglase stav, oko Rio Tinta i ostalih zagadjivaca, pozvali su narod,na ulice. E, pa srecna nam i uspesna Nova godina!

  7. Ma ne brinite vi za podeljene datume. Svi kojima je na srcu isterivanje Rio Tinta izaci ce svaki put kad bilo ko organizuje ove proteste. Samo vi nemojte jedni druge minirati i podrzite jedni druge. Ja uoste ne znam ko organizuje proteste i ne interesuje me – ja dolazim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.