Protić: Ozbiljna opomena Vašingtona

Ostavite komentar


  1. Уз сво уважавање господина Протића, али зар није мало чудно да се те поруке баш преносе у дану полагања заклетве српских судија, ником другом, него Хашиму Тачију, љубимцу чувене госпође Мадлен. Баш у дану најгоре српске капитулације, долази неки заменик помоћника. Да њему није случајно наш вожд написао тај текст и замолио га да га прочита, како би му он "оштро одговорио" и како би се наша јавност бавила том представом, а не капиталуацијм правосуђа на КиМ. Не видим логику да нас неко "риба" у дану када смо направили такав уступак свима који желе да Србији трајно и бесповратно одузму цело КиМ. А и смело и храбро понашање Дачића, говори да се ради, највероватније, о добро смишљеној представи.

  2. Da li je Srbija suverena drzava ili kolonija ?
    Da li je sada zamenik pomoćnika državnog sekretara Ji lomio kvake ?

  3. taj gospodin sto je predstavljao Ameriku nije trebalo ni da ga Vucic prima, on je rang nekog naseg zamenika ministra. Ja mislim da oni treba da gledaju svoja posla. a nasa poltika treba da bude samostla samo tada ce nas i neko ceniti..

  4. Zasto se sad javljas gospodine Proticu ?
    6. oktrobra si ispred narodne skupstine obecao beogradjanima da ces se boriti za demokratiju kao novi gradonacelnilk. Brzo si medjutim sve zaboravio i otisao u ambasadorsku fotelju u SAD. Mozda ovaj narod zaboravlja mnogo sta, ali neki i pamte.

  5. Jedino što ovaj čovek ima to je prezime slavnih predaka, koje on, očito, ne ume da "nosi"?! To je pokazao bezbroj puta. Sve ostalo nema. Posebno što mu nedostaje to je poznavanje američke politike gde je proveo uzaludnih 4 godine na budžetu države. Nedostaje mu, takodje, bilo kakav nacionalni integritet a, posebno mu nedostaje znanje, koje je ovakvim tumačenjem prošlih dogadjaja, spustio na nivo razmišljanja dve osrednje obrazovane kuvarice. Jedno vreme je u MSP-u bio poznat kao ambasador koji je na pripreme dolazio sa kaubojskim šeširom?! Mnogo važnije pitanje od ovog, o kome razglaba gospodin Protić, je koliko ovakvih šarlatana trenutno predstavlja Srbiju u inostranstvu?! Da li je aktuelnoj vladi jasno da se oni više brinu za status države u kojoj službuju nego za interese Srbije?! Pa, ovakvim ambasadorima, danas je najvažnije da provedu četiri godine na dobroj plati i da ostave decu u inostranstvu kako bi ih spasili iz kandži ove "propale" države odnosno države koju zastupaju i na čijoj grbači žive? Mogli bi novinari malo da začeprkaju u ponašanje srpskih ambasadora osim, ako im ciljevi nisu isti.

  6. Koliko vidim, ja ovako stara slabovideca osoba, nas Vozd ide ubrzanim koracima stazom koju je utabao nas eks Vozd Milosevic. I kako mi se cini, bice, sa istim ishodom, u corsokaku. Sve u stilu: mi sami o sebi odlucujemo, nasa zemlja, nase odluke, nece nam niko sugerisati sta da radimo, o nasoj sudbini cemo…Sve smo to culi a najgore, i preziveli (da li?), Pa smo tu, gde smo – tojest nigde.

  7. Muka mi je od ivih komentara koje pisu botovi! A jos kad pomislim da su placeni nasim parama!!!!

  8. @ Ruzica Devetak:
    ———-
    Ne znam na koje "botove" mislite? Da li na one koje okrivljuju da svoje mišljenje naplaćuju "sendvičima" ili, na one botove koji od Zapada još uvek čekaju one "silne milijarde" od isporuke Milošević, Karadžiča, Mčladića, Hadžića itt.itd.itd……

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.