PSG traži od MUP-a podatke o novoupisanim biračima u beogradskoj opštini Voždovac 1foto: Andrija Vukelić/Pokret slobodnih građana

Predsednik Beogradskog odbora PSG Stefan Simić podneo je danas zahtev Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije za pristup informacijama od javnog značaja, kojim traži podatke o promenjenim prebivalištima u beogradkoj opštini Voždovac od 1. januara do 7. marta ove godine.

„Vlast ponovo pokušava da sprovede izbornu krađu, nije prošlo ni tri meseca od poslednjih izbora za Grad Beograd, a već možemo da vidimo da su preselili nove birače, ovog puta iz Male Krsne o čemu su odličnu reportažu napravili novinari N1 i jasno dokazali da se radi o prevari“ – rekao je Stefan Simić.

Ocenio je da su SNS i SPS ; na izborima 17. decembra grubo prekrojili volju Beograđana i da i sada to rade uprkos rezoluciji Evropskog parlamenta i izveštaju ODIHR kojim se od njih jasno zahteva da prestanu sa tom praksom.

„Zato sam zahtevao da mi se dostave podaci o tome koliko ljudi su do sada prebacili, kako bismo imali nove dokaze i sprečili izbornu krađu“, saopštio je Simić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari