Rističević: Žale se na svoja pravila

Ostavite komentar


  1. Tipična otrcana i neviđeno pokvarena radikalština – zatekli smo takav poslovnik. Za sve što ste zatekli, rekli ste da je žuta propast i haos, naročito ljudi. Onda ste drage volje pokupili sav žuti otpad, a od zatečenog probirali ono što vam odgovara, uključujući i poslovnik. Tako ste bljuvali na Jankovićevu platu, dok niste posadili onog kukavnog zaštitnika vlasti koji povremeno istrese par totalno nebitnih budalaština za iste pare koje odjednom nikome ne smetaju. O IQ režimlija nalik karikaturi sa slike dovoljno govori činjenica da se kao pijani plota drže tvrdnje da se sada sa iskasapljenim platama i penzijama, i još milion novih harača, živi nikad bolje u novijoj istoriji. Srbija nije banana, reče jednom goli car u napadu tv patriotizma, pa se pitam ako je tako zašto je onda žderu majmuni da ni kora ne ostane. Jedna od najgorih stvari koja je mogla da nas zadesi je da kojekakvi rističevići, martinovići i atlagići jedu naše pare i budućnost a mi gledamo zapušenih usta. Ovo u čemu je sada ova jadna država, je pucanje kanalizacije gde na površinu izbijaju smeće, fekalije i razni otpaci bez težine, pa šire smrad i zarazu da je nemoguće preživeti.

  2. pravo pitanje za ovog „paora“ je zašto niste promenili ta pravila. dok ste bili opozicija isto ste ovako kritikovali taj isti poslovnik a sad vam je najbolji na svetu. apsolutno sve negativne stvari prošle vlade ste nastavili da sprovodite. niste u stanju ništa kreativno i korisno da osmislite.

    1. Vrlo kreativno osmišljavaju načine pljačkanja, pošto je to jedini razlog zašto tako krvoločno brane zadnjice u foteljama. Kako se otkrivaju nove afere, otimačine, pranje para, tako se razjape usta o Kosovu koje im je pokrivač za sve, plus širokogruda tetka za mužu naših buđelara. Ni štikla nikoga od njih ne zabole za Kosovo, prebijeni dinar ne dolazi odavde do te preostale sirotinje. Pune se džakovi ovih fantoma koje vožd ne poznaje niti je ikada čuo za njih ali mu je poligraf lično rekao da su vrh rodoljublja, branitelji srbadije i duše od ljudi, na ‘lebac da ih mažeš. Mi smo na samrti sa ovima, i kao zemlja i kao narod. Neće nikad mirno otići, a nikad im neće biti dosta, večito gladni tuđeg, prodaće nas sve do poslednjeg bez da trepnu. Mora se na ulice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.