Sada kada je diktator Putin zapretio svetu i nuklearnim oružjem, neophodno je da mu Srbija eksplicitno okrene leđa: Bivši vojni ataše Srbije u Londonu za Danas

Ostavite komentar


  1. Isto onako kako su nas NATO zlikovci bombardovali ubijali karceogenim kasetama tada smo njima okrenuli leđa.Ne lupetaj strucnjace.

  2. Da okrenemo leđa Rusiji koja nam ničim nije naudila, a da prigrlimo Ameriku koja nas je već obogatila lekovitim uranijumom?! Baš pametno.

  3. U kom to tačno segmentu života rusi zavise od nas ? Koji je to postupak koji će biti „okretanje leđa“ ? Šta, nećemo ih više pitati za mišljenje ? Nećemo uzimati kredite? Mi smo i njima i zapadu samo decimalana greška

  4. Ovom liku džaba vojne škole..
    Šta si ti radio u Londonu kao vojni izaslanik.. ko li te je tamo poslao.. a da Šutanovac.. „Slavujev zet“!!

  5. Najbolje sad kada ce da lete nuklearke da mu damo povod da i nas gadja…kakvih likova smesnih ima…srasno

  6. A šta ćemo sa Amerikom i njenim satelitima koji seju demokratiju bombama i nikome ne polažu račune ?Ah da,oni su milosrdni andjeli…

  7. Nikako da zaboravim 1999god. i nato bombe, koliko je ljudi, zena i dece umrlo od cancera i danas umiru! Da verujem amerma , u svakoj supi su mirodjije, zavadi pa vladaj!

  8. Mi smo suvise Mali Ako izgubimo rusiji Jos manji smo vi bivsi politicari step nasli veze I vezice vi cete SE snaci

  9. Ma šta dizete tenzije, čovek lepo kaze u kojim situacijama moze sa se upotrebi nuklearni arsenal Rusije. Nemojte narod da zastrasujete i plasite Rusima. Živela Rusija i Putin, Živela Srbija !

  10. Dali vi uopšte razlikujete dobro od zla?Pa taj vas putin preti trećim svetskim ratom!Gde ste vi tu?Ili će možda vas da „postedi“?Rezonujete vrlo mudro i pametno@On preti a to znači i vama rusofilima,ne živite u nekoj vašoj zasticenoj zoni probudite se već jednom!

  11. Najveća opasnost za svaku zemlju…i ceo svet .. je… Ako na političkoj sceni ..sede inferiorni državnici ..ma gde ..ali pre svega u zemljama Velikih sila!!!

  12. Hihihi… U Srbiji 7000000 selektora, isto toliko vidovnjaka i isto toliko strucnjaka. Jadniji smo iz dana u dan!

  13. „Kako slomiti ruku?“: Ova gugl pretraga naglo je porasla kada je Putin objavio delimičnu mobilizaciju

  14. Ne mogu da verujem da je ovaj „sručnjak“ bio naš vojni ataše u Londonu???? Ovaj gospodin očigledno ne zna dal’ je poš’o il’ je doš’o

  15. Sad, doduše dosta kasno, i Rusi shvatili, ko je zločinac Putin. Demonstriraju protiv rata, vratili se sa dopusta ljudi, preko noči postali veliki pacifisti. Još jim samo nedostaje kakav Bob Dylan, da zapeva koju antiratnu. Jedino Srbi, velika večina zaglupljenih dugogodišnjom režimskom propagandom, ne shvačaju baš ništa. Još su u mentalnom svetu drugog svetskog rata, Mirko i Slavko, Boško Buha, Jasenovac, Valter još uvek brani Sarajevo. Stvarnost je drugačija, Putin i njegovi su Otpisani.

  16. Ljudi sada ne treba biti na necijoj strani da bi bio pametan. Kad je ceo svet uhvatilo ludilo. Popustajte pred silom i dajte joj i teritorije i resurse ili odosmo svi na planeti.

  17. Ocigledno da ovaj bivsi radi za dobre zapadne pare, suvise brzo je zaboravio sta nam je zapad uradio, ali svako ima cenu neko par evrica neko malo visu

  18. „Sada kada je diktator Putin zapretio svetu i nuklearnim oružjem, neophodno je da mu Srbija eksplicitno okrene leđa“ а војни аташе ће нам бранити КиМ и обезбедити енергенте.

  19. Rusija pobeđuje u ovom ratu. Sagledate stvari realno i nemojte objavljivati analize samozvanih stručnjaka čija se „objektivna“ analiza završava sa slava Ukrajini.

  20. Upravo. Naš nacionalni interes je opstanak srpske države. Okretanjem leđa Rusiji čuvamo svoju državu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.