„Samo još jedna stavka u arsenalu Vučića“: Sagovornici Danasa o prvoj poseti Brnabić Kosovu otkad je premijerka

Ostavite komentar


  1. Bez potrebni trošak za gradjane Srbije….niti je kvalifikovana , niti o icemu odlučuje? Za stoli je šalju..?

  2. Zanimljivo da ova vest ne postoji ni u jednom rezimskom elektromskom mediju…Zakljucak-ja sam japanski car ako ona kroci tamo.

  3. A šta je sa Srbima južno od Ibra? Oni nemaju nikakva prava već godinama a Srbija ih se nedvosmisleno odriče svakim potezom sve više i više. Sramota.

  4. Poseta je „konstruktivna i sadrzajna“, bas kao i premijer (jos uvek tehnicki). Da ponese makaze za presecanje vrpce za useljenje kuce socijalno ugrozene porodice i deci po kesicu bombona i cokoladu, a Duhovna akademija je otvorena 27.06.2022., vrpcu presekao Petkovic… i kad bi premijera neko pitao zasto ide na Kosovo, odgovor bi bio:“ pojma nemam, poslao me Sef!“

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.