Server: Mogući su neki dogovori o Trepči i Gazivodama

Neizvesni dometi predstojećeg sastanka o Kosovu u Beloj kući

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Bravo Bane! Eto efekti bojkota … narod nikako da shvati kako funkcionise savremena demokratija … ne funkcionise bas najbolje, izborom se bukvalno neko ovlascuje za nesto. Nemamo vise kraljevine i apsolutne monarhije, ali imamo nefunkcionalne demokratije. Bojkot da u mnogim segmentima, bojkot u ekonomiji, u kulturi, pa i u politici u mnogim stvarima, ali ne na izborima … niposto na izborima – to je greska i u to sam siguran!

   1. Od Platona do danas apsolutna itina je –
    GLAS NARODA JE GLAS BOGA
    Jer Narod na svoju ‘istinu’ ima strašno pravo, jer je kao uvek plaća svojom glavom.

 1. Mozda ce dati neku nadu i jednima i drugima da bi se dobili glasovi od svih a posle , pa videce se .

 2. Nedavno sam napisao gde god se slika Tači to će biti srpsko. I Server švedski što pomene sa možda i nemoguće to će se desiti. Gazi vodama je dodao Trepču, pa će biti eksterotijalnost svetinja SPC i njenih metoha, pa ZSO +++ i na kraju granica na Ibru…

 3. Ha, ha, slika govori više od 1.000 reči. Grenel koji je uperio prst u Đurića i pita: “A šta ovaj radi ovde?“…

  1. Djurica ne mogu ocima da vidim , ali treba neko da uperi prst u Grenela i da pita : “ A sta ovaj radi ovde ? „.

   1. Ovo me podseća na rane radove šešeljoidnih botova:“Nisam član stranke, ali…“. A šta Grenel tu radi je pitanje za Trampa, koga AV po običaju (pogrešno) zdušno podržava, po principu “sličan se sličnom raduje“. Samo se nadam da neće i ovog puta dati 2 miliona $ naših para za njegovu kampanju, kao što je to uradio za Klintone…

    1. Neko nekoga ovde nije razumeo . Nije ovo pitanje za Trampa . Kod Druga Tita niko nije mogao da se mesa u nase unutrasnje stvari . Ni Amerika , ni Rusija , ni Abisinija niti bilo ko !!

 4. Mislim da autoritetu SA D još uvek ne dovoljno „žestoko“ u cipeli ne žulja kamenčić …Srbija i Kosovo.
  No kada se pojavi „ŽULJ,“ onda je kraj svakoj diplomatiji…strpljenje ..je nestalo ….i KRAJ ..je sasvim izvestan…!!!

 5. Niti je sta planirano, niti ce se bilo sta potpisati, niti dogovoriti. U sustini, ta tema vise nikoga ne zanima. Pa i nasi razvlace. Amerikanci ne mogu ni svoju kucu da srede, a kamoli da se bave tudjim problemima. Zato pregovore vodi nizi cinovnik Grenel, trenutno bez zanimanja i bez radnog mesta. Apsolutno nikakvih pritisaka nema, niti ce ih biti. Potpuno irelevantna tema

 6. Što se tiče Zapadne Evrope tako je uvek i bilo. Izazvali su Prvi i Drugi Svetski rat, zatim rat na Balkanu i raspad Jugoslavije, a onda molili Amere da se umešaju i zaustave rat. Nema Evropa tu sposobnost. God bless America.

 7. Sastanak i ima za cilj predaju Trepče i Gazivoda, uz usputnu predstavu „odolevanja“ spodobe.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

27. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.