Šešelj veruje u pobedu 1Foto: srs

Kandidat za predsednika Srbije Vojislav Šešelj je pred pristalicama u Kruševcu izjavio da smatra da treba prekinuti pregovore u Briselu dok se ne formira Zajednica srpskih opština.

Šešelj je istakao da Evropska unija mora da garantuje poništavanje odluke „otpadničke vlade u Prištini da se otme“ srpska državna imovina.

Pošto odmetnički Albanci imaju mnogo sila zaštitnica, tražili bismo da Srbija u tim pregovorima ima svoju zaštitnicu Rusiju i kada god idemo u pregovore gde su prisutni iz EU da budu prisutni i iz Rusije, rekao je Šešelj.

On je istakao da je ključni zahtev da se pregovarački proces vrati u Ujedinjene nacije.

Šešelj je rekao i da vidi sebe u drugom krugu predsedničkih izbora i da samo on može da pobedi Vučića.

„Za mene će glasati svi koji su protiv toga da sva vlast u Srbiji bude u jednim rukama, što nije dobro ni za Srbiju ni za Vučića“, rekao je Šešelj.

Šešelj je ubeđen da je u stanju da sa predsedničke funkcije kontroliše Vučića i njegovu Vladu, a da to drugi kandidati ne bi mogli.

On je ocenio i da je, imajući u vidu finansijske mogućnosti, zadovoljan dosadašnjim tokom svoje predsedničke kampanje.

Nigde nisam doživeo zvižduk ni reč negodovanja, gde god se pojavimo ljudi nas prijateljski dočekuju ili ne reaguju nervozno na nas, što znači da je raspoloženje naroda prema nama dobro“, rekao je Šešelj. Šešelj je zaključio da treba učiniti napor da građani izađu na izbore i da glasaju za njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari