Siniša Mali u kampanji za premijersku fotelju: Sa kojim ga superherojem saradnici upoređuju? 1foto FoNet/Kabinet

Ministar finansija Siniša Mali objavio je na svom profilu društvene mreže TikTok video gde pogađa kako ga opisuju njegovi saradnici koji s njim rade od četiri do 11 godina.

“Uporan, dosadan, discipliovan, nervira nas, nije normalan”, kaže Mali u videu kako misli da ga vide saradnici.

A oni na pitanje kako bi ga opisali jednom rečju, kažu da je zahtevan, energičan, ekstremno uporan i istrajan, pravi Iron Man (Ajron men), posvećen, težak za izbeći.

Komentarišući ove izjave Mali kaže da su saradnici bili pristojni i nisu smeli da kažu da je dosadan.

@mali.sinisa Znam da sam im naporan i dosadan. Ali zato imamo rezultate. 😄 💪 #ministarstvofinansija #finansije #ekonomija #sinisamali #follow #foryoupage #foryou #foryourpage ♬ original sound – Siniša Mali

Da Mali nije vrlo aktivan na TikToku moglo bi se pomisliti da je ovaj video snimljen radi promocije kako bi ga Aleksandar Vučić, član SNS koji kadrira u ovoj stranci, postavio na funkciju premijera Srbije.

U tom slučaju, Vučić bi ostao bez ministra finansija koji je njegov bliski prijatelj, što mu omogućava da ima uvid u državnu kasu i iz nje deli novac kako želi, iako mu to ustavne nadležnosti ne omogućavaju.

Osim Malog, u javnosti se za premijera pominju sadašnji ministar odbrane Miloš Vučević, Marko Đurić, bivši ambasador u SAD i sadašnja ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari