Skot: Štetna odluka Interpola

Ostavite komentar


  1. Da je Interpol samo policijska organizacija onda ne bi bilo potrebno da se neke drzave umesaju u odluku i da pritiskaju druge clanice da podrze clanstvo KiM u Interpol.

  2. Pobeda Srbije i međunarodnog prava. Interpol je pokazao da je institucija a ne nečija prćija

  3. I meni je jako žao što teroristi ne mogu da izdaju „crvene“ poternice. Toliko su uspeli i „napredovali“, da je to zaista neverovatno. Proterali 500.000 Srba, pobili desetak hiljada, počinili najmonstruoznije zločine nepoznate u modernoj istoriji, pobili sijaset svedoka, uzurpirali hiljade i hiljade srpskih domaćinstava otudjivši imovinu koja vredi milijarde i milijarde evra, A DA JOŠ UVEK NIKO NIJE ZA TO ODGOVARAO. Ako bi se u INTERPOL primale članice a da jedino merilo za članstvo bude uslov da budu američke sluge i zlikovci, posebne kategorije, Albanci sa Kosova i Metohije bi zaista trebali da budu članovi INTERPOL-a ali, onda INTERPOL ne bi bio više ono što treba da bude. Doduše, možda postoji način da oni ipak budu članovi. Da ih Amerikanci i Britanci ubace po sistemu „PRESEDANA“ ali, na sreću, INTERPOL nije američki i britanski, niti je pod jurisdikcijom NATO-a.

      1. Vama je verovatno najbitnija Vaša plata ali, neki imaju i „skromnije“ ciljeve pa su eto, rešili da gube vreme štiteći interese Srbije. Ako su to za Vas i Vama slične NEBITNE STVARI, zašto su toliko bitne za Albance i Amerikance? Da li su oni glupi pa ne shvataju nevažnost „tih stvari“, ili je nešto drugo u pitanju?

          1. Ne, nego ja molim Vas da mi pojasnite zašto to nije bitno?! Ako je članstvo u INTERPOL-u, bilo toliko važno za Albance, SAD, V.Britaniju, kao i ostale države, posebno članice bombarderske koalicije, da li to znači da su oni manje pametni jet ne shvataju beznačajnost ove odlukre?!

    1. Свака част Младене на коментару. Да је среће да је много више Срба попут Вас. Срдачан поздрав, М. Бата Петровић

  4. Netačno je da se ometa borba protiv kriminala i otežava.. EULEKS i UMNIK imaju sve mogućnosti za razmenu informacija i saradnju sa svim internacionalnim službama. Dati pristup Interpolu kriminalcima i teroristima svakako ne bi pomoglo borbi protiv kriminala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.