Skot:Tužno što niko nije kažnjen za paljenje zgrade ambasade

Ostavite komentar


  1. Tužno što niko nije kažnjen što je izvršen genocid u Srbiji bacanjem osiromašenog uranijuma!

  2. Znate vi ameri vrlo dobro ko je „zasluzan“ za paljevinu ambasade, u to vreme bio je vatreni Seseljev radikal, uzto i generalni sekretar SRS-a. Danas je predsednik jedne ojadjene i opljackane zemljice na brdovitom Balkanu. Zato ste ga i doveli na vlast da bi vam obavio „posao“ oko Kosova a imate ga u saci i oko paljenja ambasade. Jednom piroman zauvek piroman koji ne ume da bude vatrogasac, nije mu u radikalskim genima da bude „vatrogasac“.

  3. Ovde se prakticno ne odgovara ni za ubistvo a za paljevinu kuce novinara kazna je 6 meseci nanogice i 300e. Tuzno? Jeste.Dosli ste u Srbistan . Pomozite da ponovo budemo ponosna Srbija!

  4. Neka g-din Kajl upita svog prijatelja AV. Ovi su oslobodjeni, jer su do kraja prećutali, ko im je bio organizator.

  5. Веома интересантан став праведника. Нико није одговцарао за паљење америчке амбасада. господине, а да ли би неко требао да одговара за смрт мале милице, или мислите да то није вредно тих цигала.

  6. Još je tužnije što niko nije odgovarao za bombardovanje Srbije, izvršeno bez odobrenja SB UN. A najtužnije od svega je to, što SAD, NATO i pojedine države EU već decenijama pokušavaju da nas ubede da su nas ubijali „za naše dobro“, nasstojeći da svoje zločine pretvore u dogadjaje kojih ćemo se sećati i slaviti kao svoje najveće praznike?!

    1. Neki narod je bacao cveće na tenkove i isto tako napadao druge narode bez odobrenja SB UN i isto tako nije niko kažnjen. Zar nije to isto gospodine?

      1. Nije neki narod vec, neki narodi, koji su ziveli u istoj drzavi su resili da oruzjem ostvare svoje „tisucljetnje“ i osmanlijske sne, pa su poceli da „resavaju“ srpsko nacionalno pitanje, kao sto su radili u protekla dva rata. Ti, neki narodi, su smatrali da ce, kao i ranije ginuti samo Srbi. Ovaj put to nije bio slucaj sto su bivsa „braca“ smatrala „izdajom i prevarom“. Mislili su da su vec ozakonili svoje pravo na zlocine. To je bio unutrasnji medjunacionalni sukob. Napad SAD, EU i NATO-a na Srbiju i Srbe, generalno, na svim njihovim prostorima , je ZLOCIN bez presedana. Za takav postupak potrebno je odobrenje SB UN.

  7. Lako je tebi da tako kazes kad tad nisi bio ambasador…sta mislis da si bio na duznosti i da znas kako je vatra planula…da li bi i onda tako mislio..

  8. Ekselencijo, pa Vi se oglasiste, zar niste rekli da to ne činite zbog finasijske blokade …

  9. Tuzno je što je NATOV , koje li ironije „Milosrdni andjeo“, ubio Milicu Rakić i još stotine civila, nasumično bombardujući civilne objekte i poslije kažu „koletaralna šteta“. Sramota da se javlja za ambasadu SAD, jednu običnu zgradurinu. Zar je jedan njihov ugašeni život, vrijedniji od života Milice Rakić, koja je bila samo djevojčica. Njen tata nije išao u ameriku gađati bombom nečije dijete…

  10. Još tužnije je što niko nije odgovarao za zlocinacki puduhvat bombardovanja Srbije,ubijanja ljudi,uništavanje industrijskih objekat,kasetne bombe sa „osiromašenim“ uranijom,otimanje teritorije,sankcije i td…

  11. Još tužnije je to što ste nas bombardovali pod sloganom „milosrdni anđeo“ i ubili i unesrećili mnogo ljudi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.