"Smokvin list, neofašista i marionete - brod ludaka koji plovi blizu hrvatske obale": Glavni urednik Glasa Istre o Vučiću i njegovim saradnicima 1foto (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ)

“Premijerka Ana Brnabić je smokvin list. Njenu istopolnu seksualnu orijentaciju Vučić je iskoristio za pokazivanje lažne tolerancije prema različitostima”, piše glavni urednik Glasa Istre u autorskom tekstu u kome predsednika Srbije vidi kao opasnog i manipulativnog vođu jedne zemlje.

On ističe da je premijerka zapravo, u zamenu za razne benefite, pristala na takvu “igru”, u kojoj, između ostalih, učestvuje i sam Vojislav Šešelj.

“Pozadinski, tu je još neofašista Šešelj. Brod ludaka. Koji nažalost plovi blizu naše obale”, kaže autor.

Ipak, podvlači da su Aleksandra Vučića birali Srbi, “zaluđeni” i “zatrovani” nacionalizmom i hrvatofobijom, koje, kako autor tvrdi, šire i predsednikove “marionete” Ivica Dačić i Aleksandar Vulin.

“Uzimajući u obzir da Srbi toliko uporno na ključne funkcije biraju Vučića i ostale četnike izrasle ispod Miloševićevog i Šešeljevog vojnog šinjela, ta okolnost samo potvrđuje da se suštinski nisu ni milimetra odmakli od njihove zločinačke politike”, zaključuje Robert Frank u Glasu Istre, podsećajući da su sve njih birali građani Srbije, a ne neki “Marsovci”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari