Spremio se za doček protestanata: Željko Mitrović puštao muziku sa terase Pinka (FOTO, VIDEO) 1Foto: Danas Online/Screenshot

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, pod pseudonimom Di-džej Žeks, organizovao je danas žurku za zaposlene, ali i najavljene protestante.

Kako je objavljeno na sajtu Pinka, on je u „prvom satu performansa zagrejao masu odabranom muzikom, od evergrin remiksa, do roka i himni haus muzike“.

Umesto direktnog obraćanja okupljenima, on je pored muzike, pripremio omiljene replike iz kultnih filmova domaće kinematografije.

Na ovaj način, ističe se na sajtu Pinka, „Mitrović je poslao jasnu poruku da nikada neće na ovakve napade odgovarati nasiljem, već muzikom i humorom“.

Učesnici protesta „1 od 5 miliona“, koji su najavljivali okupljanje ispred Pinka, večeras su na početku skupa pored Vlade Srbije objavili da menjaju trasu.

Glumac i funkcioner Demokratske stranke Branislav Lečić smatra da je Mitrović „naseo“ i objašnjava da organizatorima protesta nikada i nije bila namera da odu pred zgradu Pinka.

https://twitter.com/dusanmasic/status/1114569522701377537

https://twitter.com/dusanmasic/status/1114572817582968832?fbclid=IwAR3t0iXkRr_Jud92FrquM_CoBKKfPlMEK_OgAO24qwA_VoPgqoiu12l8Dhk

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari