Srpska lista: Kurti da smeni Rašića

Ostavite komentar


  1. zar vi ne kazete da vash takozvani sud prishtine se nalazi u nish? pa shto niste tamo predali tuzbu? znaci tamo gde vi mozete da manipulirate je vash sud, sada ne priznajete nish a priznajete prishtinu. koga bre vi solite pameti? srbima? a da njima mozete

    1. O paralelnim institucijama Srbije na KiM drugi put. Činjenica je da je Srpska Lista izašla na Kosovske izbore i pored odbijanja brojanja glasova nas interno raseljenih, šaradom sa brojanjem u abh skafanderima naslutiti svetsku pandemiju korona virusa, dakle, i bez tih
      4-5.000 glasova osvojili gotovo 45.000 glasova, svih 10 mandata i dva mesta u vladi. Kurti je na „Mala vrata“ uz Srpsku Listu ubaci i svog „Minisra“ Nenada Rašića. Kao što vidite učestvovao je sa svojim kolegama Albancima u krupnim maliverzacijama, pored ostalih i privatizaciji Hidroelektranane Radavac na Glavi Belog Drima jednog od najlepših vodopada (inače tu hidroelktranu je izgradila moja porodica) pa možda pod restitucijom da nam se vrati u vlasništvo Rašić i kompanjoni je prodali i zgrnuli velike pare.

    2. Ovde je rec o ozbiljnoj optuzbi od strane pravosudnih institucija Kosova.Covek optuzen za zloupotrebe i malverzacije mora biti razresen svih duznosti do okoncanja sudskog postupka.Aljben Kurti je i dobio poverenje od gradjana Kosova,jer je obecao obracun sa korupcijom i nepotizmom.Politizacija u ovom slucaju je nepotrebna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.