SSP: Prijavićemo krađu auto-puta, nedostaje jedna traka 1Foto: BETAPHOTO/SAŠA ĐORĐEVIĆ

Stranka slobode i pravde podneće u petak krivičnu prijavu protiv nepoznatog počinioca zbog krađe 5.5 kilometara “Auto-puta mira”, saopšteno je iz SSP.

„Naime, kao što je poznato auto-put ima najmanje dve odvojene saobraćajne trake i vozila se kreću u dva smera, odvojena ostrvom u sredini. Svaki pravac ima dve kolovozne trake za kretanje vozila i zaustavnu traku. Aktivisti SSP-a su jutros utvrdili da na ovih 5.5 kilometara auto-puta koje su otvorili predsednik Vučić i ambsador EU Žofre nedostaje cela jedna saobraćajna traka! Nedostaje pola auto-puta, verovali ili ne!“, tvrdi se u saopštenju SSP.

„Pošto je predsednik Republike jasno rekao da se otvara 5.5 kilometara auto-puta koji će se zvati “Auto-put mira”, pošto su se trasom svih 5.5. kilometara provozali i on i ambasador Žofre i mnogi državni funkcioneri, kao i desetine novinara i ama baš niko nije rekao da nije u pitanju auto-put već običan magistralni put, mi u Stranci slobode i pravde smo zaključili da je jedino objašnjenje da je neko u ova dva dana ukrao pola auto-puta! Drugo objašnjenje bi bilo da su svi prisutni svesno lagali, a mediji svesno tu laž preneli građanima Srbije, što je naravno nemoguće“, navodi se u saopštenju SSP.

„Predložićemo tužiocu da kao svedoke da je pola auto-puta ukradeno pozove sve prisutne zvanice na čelu sa predsednikom Vučićem, kao i predstavnike medija koji su prisustvovali otvaranju ove izuzetno duge i zahtevne deonice “Auto-puta mira”. Očekujemo od ministarstva unutrašnjih poslova i ministra Gašića da počionici budu što pre pronađeni i privedeni pravdi“, navodi se u saopštenju SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari