Šta je Jadranka Joksimović napisala o rođendanskoj proslavi Jelene Trivan? 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

Na Fejsbuk nalogu pod imenom Jadranke Joksimović, bivše ministarke za evropske integracije, sada internacionalne sekretarke SNS, pojavio se komentar na snimke sa proslave rođendana Jelena Trivan, savetnice premijerke.

„Evo kako izgleda epilog rasprave deset godina posle čuvenog dueal u Utisku nedelje poslednje emisije ključne pred predsedničke izbore 2012. godine u kojem sam ispred SNS odgovarala na mrziteljske i nevaspitane napade tadašnje perjanice DS i portparolke Jelene Trivan. Skromno ću dodati da sam sigurna bar neki procenat dodala podršci tada već posrnule kampanje SNS a ishod se zna“, napisano je u objavi Joksimovićeve.

Kako se dodaje, evo pravog istinskog ishoda.

„Kao osnivač SNS bivši ministar za evropske integracije 8,5 godina i glavni pregovarač Srbije sa EU, ponosno i časno živim kao sav pristojan pošten i uljudan svet, i verujem da ću u nekoj budućnosti moje znanje i iskustvo ponovo upotrebiti na dobrobit zemlje i građana koje iskreno volim. A, bivši mrzitelji Vučića i SNS kao ova nesretna pojava Jelena Trivan, sada su, i unazad nekoliko godina perjanice nekog novog SNS sa multiplikovanim javnim funkcijama koji su valjda toliko zadužili državu da i svoje rođendane obeležavaju u treš kamp maniru skorojevića privilegovane klase. Eto istine o bivšim, sadašnjim i budućim. Neka im je sa srećom“, zaključuje se.

Joksimović se do objavljivanja ovog teksta nije javljala na broj poznat redakciji.

Posle izbora 3. aprila gubi ministarsku funkciju.

Kako je za Danas potvrdila odbila je predlog da bude na čelu Ministarstva za informisanje (i telekomunikacije).

Na pitanje Danasa da li su istinite spekulacije da je odbila ponudu da bude ministarka informisanja ona je rekla: „O svojim razlozima sam obavestila predsednika i Predsedništvo stranke, i ne znam šta je tu sad tema spekulacija. To je normalan demokratski način delovanja u stranačkom i političkom životu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari