Šta je Marina Komad odgovorila Radoslavu Milojičiću Keni o kvotama DS za mitinge 1Foto: Kikindske

Marina Komad, savetnica za medije Borisa Tadića, lidera Socijaldemokratske stranke i bivšeg predsednika Srbije, odgovorila je na navode Radoslava Milojičića Kene da je i Demokratska stranka imala kvote za dovođenje pristalica na miting.

„Postoji razlika izmedju aktiviranja stranačke infrastrukture i ucenjivanja ljudi poslom, ugovorima na odredjeno, pretnji itd. Jedino licemerje ovde je ovo porediti i do juče organizovati te skupove, a danas ih ovako predstavljati i stavljati u ovaj kontekst“, napisala je Komad u objavi na Tviteru.

Uz objavu je podelila i tvit advokata i poslanika Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića sa snimkom televizijskog gostovanja Radoslava Milojičića Kene.

Milojičić, koga je sadašnje rukovodstvo DS Zorana Lutovca, isključilo pre nekoliko godina iz stranke, u tom gostovanju pokazuje papire sa kvotama  koje je imala DS za dovođenje pristalica na svoje skupove, i svedoči da je kao predsednik Izvršnog odbora DS imao obavezu da ispuni zadatu brojnost.

On u tom snimku pominje godine 2012 (kada je Tadić još uvek bio predsednik države i DS), i godine 2014 i  2016.

Milojičić, koj je i bivši predsednik opštine Smederevska Palanka, je nedavno preuzeo stranku od Joške Broza, unuka Josipa Broza Tita, i sa tom partijom Levica Srbije najavljuje učešće na narednim izborima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari