Šta kažu ekolozi o optužbama premijerke da ih finansiraju stranci?

Premijerka tvrdi da stranci finansiraju ekološke organizacije čiji je cilj slabljenje vlasti

Ostavite komentar


  1. Gospodo iz navodne zabrinutosti iz ekologije nije ona tek tako javno rekla ni za vas ni za ambassdore sigurno da ima dokaze.Iskreno niste cisti a za pare sada cete pokrenuti i neku drugu aktivnost.

  2. Imam jedno pitanje – Vlade tih stranih zemalja kome vise daju bezpovratnih sredstava: Vladi Srbije ili ekoloskim udruzenjima? Neka Premijerka izadje sa tim podatcima. Naravno da se vise novca daje Vladi Srbije. Na taj nacin strane vlade „ne lome kicmu Vucicu“ vec naprotiv jacaju aktuelnu vlast. Mozemo se vratiti i na staru maksimu da „u politici nema besplatnog rucka“ pa postaviti i pitanje – cime i kojim to ustupcima Vlada Srbije placa ta bezpovratna stedstva? Mozda bi Premijerka mogla da odgovori i da li ima veze izmedju otvaranja klastera 4 sa pridruzivanju Srbije uvodjenju sankcija Belorusiji?

  3. Premijerka je svevu pravu neznam sta radi policija i udba treba da se apsi i po posoro i pele stra lojze cuva

Ostavite komentar


Politika

Briselski nesporazumi i dalje traju: Sagovornici danasa o značaju Briselskog sporazuma posle 11 godina 10

Briselski nesporazumi i dalje traju: Sagovornici danasa o značaju Briselskog sporazuma posle 11 godina

Iako je u prvim godinama uprkos otporu doprineo i evropskim integracijama Srbije i Kosova, čak i približavanju između njih, Briselski sporazum posle 11 godina od potpisivanja zarad Severa Kosova je propao i sve je manje Srba na KiM. Reč je o briselskom nesporazumu, jer je za sporazum potreban kompromis, a oni koji su sedeli prekoputa Srbije nisu bili spremni da ga načine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.