Stefanović(SSP): Donećemo zajedničku odluku o učešću na izborima na osnovu ispunjenja naših zahteva 1foto FoNet Milica Vučković

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović rekao je danas gostujući na Insajder televiziji da je vlast „uhvaćena sa prstima u medu“, da su građani Srbije to videli i da će opozicija iz koalicije „Srbija protiv nasilja“, ali i koalicije NADA doneti zajedničku odluku o izlasku na beogradske izbore 2. juna, na osnovu toga koliko će biti blizu ispunjenje ključnih preporuka OEBS/ODIHR misije.

„Ako to nemamo mi onda nemamo izbore u Srbiji, nego imamo mimikriju, imamo laž, imamo legalizaciju pljačke, a mi ne treba da učestvujemo u legalizaciji pljačke i mislim da je to ruganje i ponižavanje građana Srbije“, istakao je Stefanović.

Dodao je da je predsednica Skupštine Ana Brnabić i ranije govorila da su ovi izbori bili čisti kao suza, da su pobedili nadmoćno u Beogradu, „pa se ipak ispostavilo da nisu mogli da formiraju vlast, pa se pokazalo u izveštajima Evropskog parlamenta, Saveta Evrope, nas kao opozicije i Crte da su izbori bili pokradeni“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari