„Svi na ovu stranu“: Pritisak SNS na notare u Kragujevcu da dobije prednost

Ostavite komentar


  1. Čiča, ako vrediš, glasaće te narod, bio prvi, drugi ili treći na listiću, ako ne, džabe si krečio. Ušao si u izborno kolo, sad igraj do kraja. Ne kaže se džabe, da za dobru svinju, nema loše splačine!

    1. Zar nije u koaliciji sa spo. Zar spo nije u koaliciji sa sns. Pa čile čiji li si onda ti. Njihov naravno. Naš nisi. Pozdrav

  2. Sve bagra do bagre,i lopov do lopova će biti na listama,nigde čoveka.A kakav narod,takvi mu i političari.Sve normalno je pobeglo,beži,ili će pobeći iz ove vukojebine i jame.

  3. Pa šta ste očekivali? Fer i jednake uslove za sve? Samo BOJKOT a vi što glumite opoziciju igrajte ulogu koju vam je gazda dao i za šta vas je platio. I treba da vas maltretira kad nemate obraz i kičmu.

  4. Vlast je neizlečiva boljka. Ko je jednom bio, pohlepan je za još. Bajati starci bi fanatično da vladaju do kraja života.

  5. Ma, nemoj, pritisak na notare, kažeš?A šta si ti očekivao? Možda poštenu igru?!!!
    Ali sad nema kukanja. Kad si se uhvatio u to kolo, odigraj ga do kraja!

  6. ovu šaradu treba prekinuti prostim žrebanjem za pozicije na glasačkom listiću. Ovo iz izbora u izbore postaje sve veća komedija.

  7. nije mi jasno šta se ovaj žali, pre par nedelja su mu izborni uslovi bili dobri a sada ne valjaju.

  8. I? Šta Vam to govori? Da treba izaći na izbore koji su unapred izgubljeni?

  9. U celoj Srbiji SNS izvela ljude sa radnih mesta, formirala redove ispred notarskih kancelarije samo da bi bila prva na listi. A narod kao ovce! Zar je moguće da više od polovine Srba nema ni trunke časti i samopoštovanja. Stidim se svog naroda.

  10. Ne laži bre sram te bilo imaš godina tolkiko a nisi naučio da govoriš istinu,stani u red i čekaj gde piše da si ti taj koga treba pustiti IŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.