Tači: Vreme je da Kosovo bude u NATO

Ostavite komentar


  1. Od svih ex YU država samo još Makedonija treba i mora u NATO da bi se zaštitila od Albanskog ekspanzionisma. Kosovo ako ikada bude članica UN i samim tim stekla pravo za članstvo u NATO (CG nije mogla u NATO dok nije rešila granice sa R. K. a Makedonija zbog problema sa imenom) tako i Kosovo pa i BiH nikada neće biti u NATO ako i Srbija ne postane njena članica. Jednostavno R. Srpska i ustavno ustrojstvo R. Kosovo (po ustavu R. K. je demilitarizovana i za tako važne situacije važna je podrška sada jedinstven Srpske Liste a ubuduće i ZSO koji će sigurno biti nova Republika Srpska) i tako će Srbija, BiH i R. Kosovo i stvarno biti faktor stabilnosti.

  2. Grcka je blokirala Makedoniju, medjunarodno priznatu drzavu i clanicu Un-a. da li nek zaista misli da Spanija ili Rumunija nece blokirati „drzavu kosova“. nepriznati i ilegalni protektorat koji nema sanse da ikada udje u UN?

  3. Vreme je da se spustite na zemlju i trezveno razmišljate ili ima da ostanete u ćorsokaku narednih sto godina.

  4. I da vam „uvale“ par hiljada tona nuklearnog otpada sa kojim neznaju šta da rade jer je preskupo njegovo uništavanje pa če vam se rađati degenerici u narednih 1000 godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.