Tadićev u odgovoru Jankoviću tumači šta znači napad unutar opozicije

Ostavite komentar


  1. Boris kaze za Vladetu da je potpuno nebitno da li je ovaj bio u zemlji ili ne u vreme pobune JSO, a sebi je godinama uzimao alibi za paljenje americke ambasade time sto je tog dana otisao u Rumuniju. A o uverenjima iza kojih Tadic navodno stoji ceo svoj život, mogu reci da su se ta uverenja prikazala u drasticno drugacijem svetlu u vreme dok je bio na vlasti. Mnogo se pravio nevest, sve vrdajuci da to nije u njegovoj nadleznosti, a za sve se pitao kao danas vucic. Ne daj, Boze, Borisa Tadica Srbiji nikad vise.

  2. Borise, gde ste bili,kada se bivši osuđenik za ratne zlocine,Kapetan Dragan ,zalagao za peticiju i oslobađanje ubice VASEG PRIJATELJA ,DRUGA g.Djindjica ,da stanete na celo kolone i povedete gradjane Beograda?
    Sramno,amoralno i drsko je uopste se obracati gradjanima,a tek učestvovati u izborima ,
    Demokratija po Borisovom viđenju, za uzurpaciju vlasti.
    Bio i pokazao svoj domet.

  3. E ovakve priče ne vode nigde ,pa pogledajte stalno svi sve znaju,stalno bivši govore buducima ,stalno u osnovi rekla kazala neke priče .Meni je mučno od istih likova od moje devetnaeste godine se razvlače priče ,laži …
    Zato mislim iskreno da trebamo mlade nove ljude .Onaj ko je politički mrtav treba da se skloni bas zbog ove zemlje i budućnosti .Tadić je jedan u nizu .
    Vreme će pokazati da sve sto mora da otpadne od nas to će se i desiti.Mi kao društvo moramo proći put do sazrevanja kao i pojedinac sto ga prolazi.Mislim da je narod u Srbiji zbunjen ,oštećen ,izmanipulisan …
    Dvadeset i kusur godina niko nije vodio računa o naciji ,narodu ,pojedincu .Društvo je u obavezi da ući i prosvecuje svoj narod ,onda nam se ne može desiti jedan Vucic.Na žalost kod nas je “intelektualna “elita dala sebi za pravo da se smatra elitnom momcadi .Narod nije glup ,ali je zaglupljen od Milosevica pa evo do današnjih dana samo politikanti ,da li su to demokrate sa raznim pajticima ,ili SNS -sa raznim brnabicima..Svaka ekipa imala je svoje afere .Ovi su dno dna .Ako već trebamo nešto novo onda to treba da je novo neoptereceno starim .Svetlo je ugašeno onog dana kada je ubijen Zoran Djindjic .Dajte bez raznih Tadića i i prostora prepucavanja počinjemo da ličimo na neukusnu špansku seriju .

  4. Sve ste rekli g.Tadicu ,jer niste stali u odbranu lika ,dela i demokratije vaseg prijatelja g Zorana Djindjica CUTANJEM na peticiju ,.za oslobađanje njegovog ubice.
    Vi i g.Zelenovic ste sramota za DS..
    Zabranila bih vam da zloupotrebljavate imeDJINDJICEVE DEMOKRATSKE STRANKE.,iz koje nam dodje zlo u liku Vesica,Malog..
    Koliko bi ih tek došlo, da osvojite vlast,sto se na nasu SRECU ,NECE DESITI.
    Pamtimo sta ste uradili ,pred izbore i doprineli dolasku OVIH na vlast.
    Bili ste na vlasti i pokazali ste svoj domet.
    Vi ste Vucicev covek.

  5. Boris je za Vladetu izmislio politiku. Steta sto Boris nije kandidat za gradonacelnika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.