Tadićevih slika nije bilo u vojnim objektima

* Bivši predsednik se celog života borio protiv kulta ličnosti i tragikomično je njega optuživati za to
Marina Komad, portparolka Borisa Tadića, za Danas o predlogu ministra odbrane

Ostavite komentar


  1. Ja sam bio u vojsci 2002-2003. Umesto Titove slike svuda je stajala slika Ratka Mladića

  2. Očekivalo se da je ova priča već zaboravljena, ali izgleda da nije. Pa ne traži Aleksandar Vučić da mu postavljaju slike po vojnim objektima.

  3. Ovo je mlacenje prazne slame…postoje mnogo vaznija pitanja u drzavi koja se trebaju resavati od kacenja slika

  4. Sada je stvarno zalagao jel mi je drugar u armiji i za vreme njega kada je bijo u kasarni u Pančevu je stojala slika Tadićeva. Sada ne stoji ni jedna osim Živojina Mišića što je i logično za njega.

  5. Тачно,слика Тадића није била у српским војним институцијама.Већ је била на правим местима у НАТО ходницима и сокацима.Наш Клуни је био велика испирација за ове наркомане!Сад је остарио па морамо да ставимо слику драгог Инаугуранта.Надамо се да је и он инспиративан!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.