Tadić: Svaki dan pre dolaska SNS-a na vlast bio je Šesti oktobar

Šta učesnici petooktobarskih promena kažu za Danas, 21. godinu kasnije

Ostavite komentar


  1. Gospodine Tadicu SNS vas je pobedio bez kradje. Da li se pitate zasto. Zasto vas je narod prosle godine ispred Skupstine zamolio da se udaljite, a vi se opet gurate u medije. Sta je sa dogovorom sa narodom, zaboravili ste. Da znate za stid nebi se pojavljivali nigde.

  2. Dragi bivsi , necemo glasati za tebe jer si bio isto sto i vucic sada ,ali zbog domaceg vaspitanja i obrazovanja jednostavno imao si i „ljudsku stranu“ a I BRATE LEPSI SI, medjutim birajuci tebe biram kontinuitet od 30godina za sobom iz koga osim bezanije nema izvlacenja.
    Molim te nemoj se kandidovati niti biti bilo sta na svetlu ili u senci ,uzivaj u nekom drugom filmu ionako privilegije su ostale penzija nije losa a i ustedelo se,pusti druge malko mladje manje egoisticne da pokusaju nesto ako se ista moze.

  3. Potpuno netačno. Ovo je izjava poput onih iz kralja Ibija. Smenjeni ste zbog loše privatizacije, zato što niste bili u stanju da pokrenete privredu, zato što ste se na štetu Srbije povlačili pred stranim izazovima i niste bili u stanju da napravite ni 10km autoputa godišnje.

  4. Da odgovorim na komentar u vezi toga kako je Sns pobedio bez kradje. To je tacno. I upravo zahtevi u opozicije u vezi s medijima su uglavnom bespredmetni zato sto su oni pobedili i bez njihovih medija, sto govori o tome kakvo je drustvo u Srbiji. Milosevic je 12 godina bio na vlasti u to vecim delom bez kradje. Uzimati misljenje gradjana Srbije kao nekakvu relevantnu meru je nezrelo. Za 10 do 20 godina, opet ce se pojaviti neke zamlate i lude koje ce steci veliku popularnost i biti na vlasti. Zaboravlja se u vreme 2000-12 koliko su glasaci imali Srs i Sps, pa imali su zajedno oko 35 do 40 odsto u okolnostima koje za njih nisu bile dobre. I sad mi sanjamo normalno drustvo u demokratskim okolnostima sa tolikim procentom gradjana koji se identifikuju sa ovima. Ako hocemo da mi koji smo sada okoreli opozicionari, svede nekada uricaj drugog dela gradjanstva na minoran, to ne moze bez revolucionarne autoritarne metodologije. Dakle, dva su izbora ili cemo ici demokratskim, sporim, cesto pogresnim, koruptivnim pravcem i imati relativnu vlast nad ovima ili cemo ici ovim drugim, punim rizika,nepredidljivosti, krvi, besa, agresije ali cemo imati sustinsku vlast. Sta je bolje, Bog sveti zna. Vecina je 5. oktobra bila za ovaj prvi, zato je licemerno svu odgovornu prebacivati na nosioce vlasti.

  5. Netacno Tadicu, narod je odlicno razumeo da u svojim redovima imate razne Bebe, Vesice, Shapice, Malog i druge…

  6. Kritike na racun Tadica, dok u stolici predsednika sedi covek koji se slikao 90-ih iznad Sarajeva, objasnjavaju zasto je Srbija na zacelju Evrope i modernog sveta.

  7. Pa da uvek je narod kriv. Kriv je narod što je video vaše pljačkaške privatizacije, što ste punili svoje džepove a narodni bili prazni. Makni se više iz politike, skloite se neće vas narod. Pustite neke mlađe i sposobnije da se iskažu u politici i povedu ovu zemlju u bolju budućnost.

  8. Ja Sam za promene,Ali za koga?sadasnja vlast Nije u intersu naroda, Velika je socijalna razlika kojoj ona doprinosi. Ljdi iz opozicija su proslosti,.

  9. Znaci razocarani su samogradjani koji su imali iluzije da ce biti rascisceno sa stranputicama i lutanjima srpskog drustva. Sta, nisu ih trebali imati?
    Vi ste samo „rezervni polozaj“ nekim snagamo koje ste trebali razmontirati ali niste, verovatno ste i dovedeni da to ne uradite

  10. Gospodo“ IDEALNI „, BOLJE DA SE VISE NE OGLASAVATE U MEDIJIMA, JER NISTA BOLJI NISTE NI OD ONIH PRE , NI POSLE VAS. SRBIJI JE POTREBAN BIBLIJSKI POTOP, DA BI DOSAO NA RED NAPREDAK.

  11. Sadasnji obecavaju bolji standard Ali to se odnosi na one Koji imaju,a koliko ima onih Sa 25,000,00 din.kako ti ljudi zive,JADNO?

  12. Za ovih30god.ima svega isvacega u negativnom smislu.Jednostavno izgubilo se poverenje,Sami sebe vise nepodnosimo.

  13. Mi stariji dobro pamtimo kako je bolo u proslosti,NEPONOVILO SE! Nemamo povernja u prosle, sadasnje a buduce?

  14. Mi što smo bili tada u DS znamo istinu o tebi i Rakiću i o onom čuvenom razgovoru u vezi sa Vučićem.Molim te ima i nas starijih

  15. Meni se čini da su oni svi zajedno, drpali su ne zna se ko je više,nemogu da ih gledam očima. Bolje da su Turci ostali da vladaju

  16. „Kineski Kluni“, manipulator, narcisoidan i nesposoban političar. Pokušava da svim razumnim ljudima kjoji su pratili njegovu jalovu karijeru, objasni kako je on bio savršen, pragmatičan……. strašno!!!

  17. idi čoveče u neki manastir. Tamo okaj svoje grehe jer si to ove lopove doveo na vlast.Mada ,kad bolje razmislim isti su bili lopovi i kod tebe .Umesto tada u zatvor ti si ih podržavao.Ko je bio zadužen za privatizaciju , dva tajkuna vlahović lopurda i tvojh mali sa onoliko stanova.O ostalim lopovima koje si ti podržavao da i ne pričam.Građevinske dozvole koje su tvoji davali bespravno i upropastili ste Beograd , ovi samo nastavili ali mnogo pametnije i finije.Znači jednakost vucic -tadic.

  18. Akonje ovo stvarno izjavio onda je neozbiljan. Svaki dan posle petog oktobra ste imali priliku da napravite državu, ozbiljnu, pravnu, da pohapsite sve profitere i ratnohuškače. I šta ste uradili? Ništa. Napravili ste ekipu profitera koja je odmah po padu DS-a prebegla u SNS i već razrađenim šemama spornih privatizacija, izvlacenja keša iz javnih preduzeća, muljanja na tenderima, malo je doradila sa SNS ekspertima iz te oblasti i razvalila Srbiju. Da, krivi ste za ovo stanje koliko i ova vlast.

Ostavite komentar


Politika

Gervala: Srbija je pretnja Zapadnom Balkanu 10

Gervala: Srbija je pretnja Zapadnom Balkanu

Ministarka spoljnih poslova i dijaspore Kosova Donika Gervala ocenila je danas da je Srbija postala pretnja regionu Zapadnog Balkana i da bi zapadne demokratije trebalo da promene svoje strategije u odnosu na Beograd, javlja RTK.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.