Tramp zahvalio Vučiću na angažovanju oko Kosova

Ostavite komentar


      1. „Jug“, možda, ali ti ćeš, u svakom slučaju, dobiti kobasicu sa majonezom i dva jaja.

    1. Treba biti dobar sa svima. Pogotovo sa svetskim ekonomskim silama. Ne moze da skodi, moze samo dobro da donese.

    2. Bolje imati Ameriku za prijatelja, nego za neprijatelja, a to smo osetili i na svojoj koži.

  1. Stabilnost Kosova i mir u regionu prioriteti su današnjice. Posebno je bitno sto velike slike podržavaju Srbiju u nastojanju i iznalazenju najboljeg i prihvatljivog rešenja.

  2. Cilj Srbije je da se problemi na KiM rese dijalogom i predsednik Tramp podrzava takav stav nase drzave.

  3. Vucic je toliko nadigran, nazalost. Srpski glasovi su vrlo bitni za Trampovu pobedu na izborima, obzirom da su glasovi uravnotezeni. Mogli smo makar nesto da pokusamo da dobijemo, a cini mi se da smo pristali na sve sto su trazili osim nezavisnosti kosova. Kako god, al ako SNS-ovci nastave da podpiru mrznju, agresiju i korupciju, izgubicemo mnogo vise od teritorije.

  4. Mi i jesmo zaista veliki narod i velika zemlja!Svaka podrska od Amerike i ostalih zemalja vezana za Kosovo je i vise nego potrebna!Amerika se svojim stavom pokazala kao neko ko nas podrzava,to je veliko i vazno,jer bitka za Kosovo nije ni malo laka!

  5. Srbija je zemlja budućnosti i liderskog stila u regionu. Prepoznati smo čak i kod Amerike, vele-sile u svetu. Pohvala za diplomatske odnose i nastavak gradnje Srpske reputacije.

  6. Kakvo angazovanje oko Kosova ? Nisam jos primetio da se Vucic angazuje osim obracanja podanicima od jutra do sutra ?

    1. A pregovori u Briselu, a sporazum u Vašingtonu, to se namerno prećutkuje i zaobilazi?

  7. Jako je bitno uspostavljati dobre odnose izmedju Srbije i SAD. Dobra saradnja je put ka boljoj buducnosti i resavanju pitanja izmedju Beograda i Pristine.

  8. Srbija ce imati visestruku korist od posete Vasingtonu. Odnosi sa Amerikom su na dobrom putu da postanu prijateljski, posle losih odnosa, vec nekoliko decenija. Ekonomija ce krenuti ubrzano da se razvija. Potrebno je samo malo vremena.

  9. Tramp pozdravlja srpski narod, ovo jos nismo doziveli od nekog americkog predsednika, to pokazuje da postizemo veliki ugled u svetu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.