U Kuršumliji blokada puta zbog deponije 1Foto: Wikipedia

Meštani sela Baćoglava nadomak Кuršumlije blokirali su danas put koji vodi do divlje deponije na kojoj Javno komunalno preduzeće odlaže smeće iz čitave Кuršumlije, saopštila je organizacija Prava Srbija.

„Razlog blokade puteva za kamione Javnog komunalnog preduzeća jeste problem pijaće vode u ovom selu koji opštinska vlast već godinama unazad ne želi da reši iako su im se meštani mnogo puta do sada obraćali za ovaj problem. Pored problema sa pijaćom vodom problem je i divlja deponija iznad ovog sela koja godinama unazad zagađuje čitav ekosistem u Кuršumliji“, navedeno je u saopštenju uz ocenu da „bahata i nesposobna lokalna vlast ne reaguje na te probleme“.

Protest su podržali predsednik Prave Srbije Dušan Marković i potpredsednik Miloš Todorović koji je i inicijator ovih protesta, navedeno je u saopštenju.

Formiranje Prave Srbije započelo je inicijativom za formiranje neformalne grupe BUNT, koju je pokrenula grupa mladih ideoloških i političkih istomišljenika u Jagodini, a okuplja nekoliko omladinskih udruženja.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “U Kuršumliji blokada puta zbog deponije”

  1. Borite se braćo, jer nemate posla sa razumnim ljudima, koji ne beže od rešavanja problema, već sa bahatim i bezosecajnim činovnicima, koji su tu gde jesu, samo iz koristoljublja i da klimaju poslušno glavom.
    Isterajte ih iz svojih udobnih fotelja, pravac deponija.
    Nema guranja ispod tepiha, rešavajte problem.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.