„U Nišu više od 1.000 ‘fantomskih birača'“: Pravni tim opozicije nudi pomoć građanima da odjave one koji ne žive na njihovim adresama

Ostavite komentar


  1. To je prosto utvrditi,a ne pisati priče.Nemoguće je biti upisan u birački spisak ako nisi u evidenciji MUPa.A što se tiče samih poziva to može da odštampa svak ko ima štampač.Listić koji služi kao poziv za glasanje nije ništa što je bitan dokument koji može da štampa ko hoće.

  2. Nisu to nikakvi fantomski glasači nego fantomski stanari. Oni su se fiktivno prijavili na tim adresama radi dobijanja srpskih dokumenata (pasoša,lk, vozačke) pošto se očigledno radi o licima sa Kosmeta. Verovatno je neko svojevremeno u PU Niš uzeo debelu lovu kako bi ih prijavio na tim adresama.

  3. Proklet dan kad sam naucio da citam i kada sam usao u ovu vest da iscitam ovu budalastinu.

  4. U Ljuboviji na 10.000 stvarni biraca dodano iz Republike Srpske Bratunca 3 km 3.ooo laznih biraca.

  5. Postovani botovi kada cete se prizvati pameti, sto bi narod rekao, zar vi stvarno od tolike propagande da je sve lose sto radi opozicija verujete tome ili ne zelite da ukljucite gornji deo tela koji bi vam rekao da mnogo gresite ali vi ne zelite to da cujete lepo vam je ovako ali kao sve sto je lepo, ne zaboravite ne traje dugo a budjenje moze da bude bas tesko. Ziveli

  6. Tragikomedija u zabacenoj i zadimljenoj balkanskoj krcmi, zapoceta govorom novog srpskog „Mesije“ na Gazimestanu 1989,traje i dalje.Sa obzirom na stepen vise mentalne nego „tehnicke“ krezubosti ,sludjene mase u toru,potrajace i posle 17.12.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.