Velike mogućnosti za saradnju Tunisa i Pirota 1Foto: Privredna komora Pirot

„Tunis i Pirot imaju velike mogućnosti za saradnju, jer predstavljaju male ali rastuće privrede. Ovo je prvi sastanak, ali procenjujem da će ih biti još u ovom sastavu jer imamo šta da ponudimo jedni drugima.“ – izjavio je danas Seif Alah Režeb, ambasador Republike Tunis.

On je ovo kazao u obraćanju predstavnicima privrednih organiyacija sa područja Pirotskog okruga na sastanku koji je održan u  prostorijama Ugovorne Okružne Privredne komore Pirot.

Domaćin sastanka bio je Zoran Nikolić, predsednik Privrednog saveta Grada Pirota, a razmotrene su mogućnosti saradnje u oblasti turizma, gumarske industrije, proizvodnje tepiha i tekstila i predložena razmena iskustava u oblasti upravljanja slobodnim zonama.

Sastanku u organizaciji Privrednog saveta Grada Pirota i UO Privredne komore Pirot, prisustvovali su predstavnici preduzeća Tigar Tajers, Tigar AD, D-Company, Slobodne zone Pirot, Hotela Ana-Lux Spa, Zadruge „Damsko srce“, Turističke organizacije Pirot i Odbora Udruženja za industriju tekstila, odeće, kože i obuće UO Privredne komore Pirot.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari